GENEL Haber Girişi : 21 Mayıs 2022 14:16

KOKOREÇÇİ TOSUN, HİZMET ZİNCİRİNE YENİ BİR HALKA DAHA EKLEDİ

KOKOREÇÇİ TOSUN, HİZMET ZİNCİRİNE YENİ BİR HALKA DAHA EKLEDİ
D.BAKIR/ Yaklaşık 12 yıldan bu yana Diyarbakır halkına hizmet sunan, Kokoreççi Tosun, lezzet yolculuğunu, hizmete sunduğu büyük ve geniş bir iş yerinde sürdürecek.

‘Kokoreç’ denince ilk akla gelen, temiz ve nezih mekânında yirmi dört saat kesintisiz lezzet hizmeti sunan Kokoreçci Tosun işletmecisi Özgür Altunkalem, küçük işletmesini devasa büyüklükteki işyerine, bir yenisini daha ekleyerek, Merkez Kayapınar İlçesinde açtığı iş yerinde lezzet servisine başladı.

12 yıldan bu yana, müşterilerinin hem sevgisini hem güvenini kazanan Kokereçci Tosun işletmecisi Özgür Altunkalem, temizlik ve hijyen konusunda gösterdiği hassasiyet, ve örnek esnaflığıyla, kısa zamanda, adeta vatandaşların gönlünde taht kurdu.


Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesi Ofis Halk Bankası arkasında bulunan işyerinde, senelerden bu yana, 24 saat hizmet sunan, Özgür Altunkalem, şunları söyledi:

‘12 yıl yoğun bir tempoda çalışarak, kadirşinas halkımıza en iyi ve kaliteli hizmet bunabilmek için gayret gösterdik. Çok şükür başardık, nezih ve güzel bir mekân açtık. İnsanların güvenini kazanmak, gerçekten çok önemli. Biz ekip arkadaşlarımızla beraber, bu güvene layık olabilmek için, çıtayı hep yukarı doğru çıkarmanın uğraşını verdik.


Merkez Yenişehir İlçemiz Ofis Halk bankası arkası, Şair Sırrı hanım sokak Ustabaşı Apt. Altında bulunan Ofis semtinde bulunan iş yerimizde, 12 yıldan bu yana hizmet vermekteyiz.

Büyüyen ve gelişen Diyarbakır’ımızda, bu gelişmeye paralel olarak, bizler de adeta bir şehir büyüklüğünde olan Kayapınar İlçemizde Diclekent Medya Kavşağı Saraçoğlu Börek Kır pidesi karşısında bir şubede daha start verdik.

Kokoreç,tavuk , antrikot,köfte ekmek,ızgara köfte,porsiyon ,çorba ve kendi ürünümüz olan Arnavut köftesi ile yeni mekânımızda, lezzet sunumuna başladık.


Bizim sektörümüzün ‘Olmazsa Olmazları’ arasında yer alan temizlik ve hijyen, hayati bir önem taşımaktadır. Bunun yanı sıra, işini seven ve mesleğinin ehli insanlarla, birbirini tamamlayan bir ekip kurarak, damak tadına hitap etmek, ağız tadını yakalayabilmek önemlidir.

Ekip arkadaşlarımla beraber, temizlik ve hijyen konusunda azami hassasiyet göstererek, son derece temiz bir ortamda, lezzetli ve sağlıklı yiyecek çeşitlerimizi, halkımızın beğenisine sunmaktayız.


Alo paket servisimizle, evlere ve iş yerlerine siparişlerimizi en hızlı şekilde ulaştırıyoruz.  0412,257 20 07,0530 646 32 22 numaralı telefonumuza, vatandaşlarımız siparişlerini verebilirler. En kısa sürede, siparişlerini, ev veya iş yerlerine servis yapmaktayız. Ailelere özel yerimiz mevcut.

Diyarbakır ilimiz zaten dillere destan bir mutfak kültürüne sahip. Biz firma olarak, damak tadına önem verenlerin ilk adresiyiz. Vatandaşlarımıza sunduğumuz etlerimiz, salata ve diğer bütün çeşitlerimiz, taze ve günlük olup, son derece kalitelidir. Asla kalitesiz malzeme kullanmayız. Onun için, aileler çocukları ve misafirleriyle gelip, gönül rahatlığı içinde işletmemize gelirler.



Damak tadına önem verenler ve değişik bir lezzet arayan bütün Diyarbakırlı vatandaşlarımızı, mutlaka menümüzden tatmaya davet ediyoruz.

Müşteri memnuniyetimiz, bizim çıkış noktamız. Günlük, temiz ve sağlıklı ürünlerimizle, yediden yetmişe her kese ve her keseye hitap eden ürünlerimizle iddialıyız’.

İşyerlerinde kokoreç yaptıklarını da belirten Altunkalem, “Kokoreç yapımında kullanılan bağırsaklar, büyükbaş veya küçükbaş hayvanlara ait olabilmekle birlikte, lezzet açısından süt kuzusundan elde edilen bağırsağın kullanımı tercih edilir. Öncelikle bağırsaklar içten ve dıştan temizlenir. Kokorecin iç kısmı mumbardan, dış kısmı ince bağırsaktan yapılır. Uzunca bir şişe, mumbarlar geçirilmek suretiyle başlanır. Daha sonra ince bağırsaklar şişin etrafına defalarca dolanır. Ara ara ince yağ tabakaları yerleştirilir.


Şişler genellikle kokoreç için özel hazırlanmış mangallarda yatay bir konumda asılı bir şekilde ve döndürülerek pişirilir. Kızartmadan sonra kesit kesit alınarak, bol baharatlanır. İsteğe bağlı olarak iki bıçak yardımıyla kuşbaşı büyüklüğünde doğranır. En çok tercih edilen baharatlar kimyon, kekik ve acı kırmızı pul biberdir” dedi.

Yeni hizmete sundukları işyeriyle, hem lezzeti yeni bir mekanda sunacaklarını ve hem de istihdama katkı sağlayacaklarını belirten Altunkalem, lezzet sunumuna başladıklarını, resmi açılışın ise, önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti.

HABER: YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.