ASAYİŞ Haber Girişi : 26 Mart 2021 21:51

KAVAL’DAN MÜBAREK KANDİL MESAJI KUTLAMASI

KAVAL’DAN MÜBAREK KANDİL MESAJI KUTLAMASI
D.BAKIR-İşadamı Şeyhmus Kaval, bu akşam idrak edeceğimiz mübarek Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.
Mesajında, mübarek Berat Kandili’nin ülkemize, İslam Alemine ve tüm dünyaya hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz edenŞeyhmus Kaval, şunları söyledi: 

‘Müslüman Âleminin günahlardan arınma ve bütün Rahmani güzellikleri dilemesine vesile olacak olan bir Berat Kandili’ni daha, her yıl olduğu gibi, bu yıl da huşu içerisinde kutlayacağız. İbadetlerle kutlayacağımız ve ihya olacağımız mübarek Berat Kandili’nin, faziletlerinden azami ölçüde istifade etmek amacıyla, hepimiz huşu içinde, Yüce Yaradanımız’a yönecek ve dualar edeceğiz. Ama her zamankinden daha bir samimi ve daha bir keyifle. İçimiz kıpır, kıpır bu gece. Huşu içinde titreyen ağaç yapraklarının, gökyüzündeki bulutların, uçuşan kuşların bile Cenabı Allah’ı zikrettiği bu mukaddes gecede, biz de ayrı bir haz ve maneviyatla Yüce Rabbimiz’e yöneleceğiz. 

Bu akşam hepimiz, genciyle-yaşlısıyla, erkeğiyle-bayanıyla, hastasıyla-sağlıklısıyla, kısacası hepimiz ellerimizi semaya açacak ve yüce Yaradanımız’dan aflarımız dileneceğiz. Günahlarımızdan arınmak ve tevbe edebilmek için belki de bir daha elimize geçmeyecek manevi bir ganimet olan bu geceyi en iyi şekilde değerlendireceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük acılar yaşayan, başta İslam Alemi olmak üzere, bütün mazlumların gözyaşlarının dinmesi, içinde bulunduğumuz zorlu sürecin sona ererek başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünya insanlarının bulaşıcı salgın hastalık tehlikesinden kurtulmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. Saygıdeğer halkımız ve bütün dünya Müslümanlarının mübarek Berat Kandili’ni en halisane duygularımla kutlar, bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileğiyle, saygı ve sevgilerimi sunarım’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.