GENEL Haber Girişi : 05 Kasım 2022 19:58

İYİ Partili Başkan Ensarioğlu’ndan ‘İktidar’ vurgusu!

İYİ Partili Başkan Ensarioğlu’ndan ‘İktidar’ vurgusu!
İYİ Parti’nin Çüngüş ve Çermik İlçelerinin 2. Olağan Genel Kurul Kongreleri yapıldı. Coşkulu ve büyük rağbet gören kongreler, şehitler için saygı duruşunun ardından İstiklal marşının okunması ile başladı.

Kongrelerin açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu, Kongrelerde seçime daha güçlü bir yönetimle girmenin mutluluğunu ve coşkusunu yaşadıklarının altını çizerek, yönetime seçilecek dava arkadaşlarıyla birlikte 2023’te yapılacak seçimde iktidar olacaklarının vurgusunu yaptı.

AKP’lilerin zihnine yerleşen algıyla AKP’li olmayan herkes AKP’nin düşmanı ve dolayısıyla herkesi vatan haini sandıklarına değinen Ensarioğlu, “Hayır AKP devlet değil bizim gibi bir siyasi parti ve biz kimseye düşman değiliz hele hele hain değiliz demek, biz sizden daha çok ülkemizi seviyoruz demek zorunda kalmak açıkçası kendimize hakaret olarak görüyoruz. Biz parti olarak kimseyi vatan haini, terörist veya bize düşman gözüyle bakmıyoruz. Hepimiz mevcut kimliklerimizle Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıyız” diye konuştu.


“FARKLILIKLARIMIZLA VE FİKİRLERİMİZLE ÜLKEMİZİN GÜÇLENECEĞİNE İNANIYORUZ”

Ensarioğu, “Kimliklerimizle, farklılıklarımızla ve fikirlerimizle ülkemizin zenginleşeceğine ve güçleneceğine inananlarız” diyerek, şunları söyledi:  “20 yıldır iktidarda olan bir parti hala çıkıp 2023’te bize oy verirseniz yolsuzlukları, yoksulluğu ve yasakları biz önleyeceğiz diyorlar. Utanmasalar 20 yıldır sanki iktidar da olan onlar değilmiş gibi konuşuyorlar. Soruyoruz 20 yıldır ülkeyi bu duruma getiren kimdir. Bu açıkça bir itiraftır. İktidar oldukları bu 20 yılda Yolsuzluğu, yoksulluğu ve yasakları biz yaptık itirafıdır. İşte onun için biz bu meşakkatli yola çıktık. Biz kokuşmuş bu zihniyeti değiştirmek. Gençlerimize ve vatandaşlarımıza iş, aş, eğitim ve adaleti geri getireceğiz. Mutlu olacakları bir gelecek inşa etmek için geliyoruz. Halk ile devlet arasında köprü olacağız. Devleti vatandaşlarımızın emrine vereceğiz. Devlet bizi değil biz devleti büyüteceğiz ve dolayısıyla devletimiz büyüdükçe hep beraber zenginleşeceğiz. Bu vesileyle yeni yönetime seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İlçemize ve partimize hayırlı olsun”


Yapılan seçimlerde Çüngüş İlçe Başkanlığına Hasan Demir, Çermik İlçe Başkanlığına Erdal Akdeniz yeniden seçilerek, güven tazeledi.

AKŞENER’İN MESAJI OKUNDU

Bu arada, Kongreler de İYİ Parti Genel Başkan Sayın Meral Akşener’in mesajı okundu. Akşener, mesajında şunları söyledi:

“Milletimizi umutsuzluğa mahkûm eden, ülkemizi derin bir krize sürükleyen; bugünlerimizi tahrip, geleceğimizi tehdit eden kirli bir düzenle mücadele etmek için bir yola çıktık. Çıktığımız bu kutlu yolda; milletimizin sevgisi, desteği ve teveccühü ile her geçen gün başarıya bir adım daha yaklaşıyor. Sizlerin kıymetli çalışmaları, özverisi ve fedakârlığıyla daha da güçleniyoruz. Biliyoruz ki tıpkı milletimiz gibi; omuzlarımızdaki yük ağır, sorumluluklarımız büyük, yolumuz çetin.



Ancak biz, Atatürk’ümüzün; “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.” sözlerindeki inançla asla durmadan, yorulmadan, sıkılmadan yürümeye her daim devam ediyoruz. Sahip olduğumuz azim, inanç ve kararlılıkla; hedeflediğimiz güçlü, zengin ve mutlu Türkiye’mizi hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. Kongrenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüce Allah gayretlerimizi ibadet saysın. En içten sevgi ve saygılarımla”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.