GENEL Haber Girişi : 04 Temmuz 2022 14:46

İYİ PARTİ DİYARBAKIR OLAĞAN İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İYİ PARTİ DİYARBAKIR OLAĞAN İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
D.BAKIR/ Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Partinin Diyarbakır Olağan İl Yönetim Kurulu toplantısı, bugün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Toplantıda, İYİ parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu tarafından, geçen hafta Genel Başkan Sayın Meral Akşener öncülüğünde, Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısı hakkında, bilgilendirmelerde bulundu.

İl başkanı Ensarioğlu, tarafsız şirketlerin yapmış olduğu kamuoyu yoklamalarında İYİ Partinin oy oranının yüzde 21'leri geçtiğini, önümüzdeki süreçte yüzde 23'ü bulabileceklerini öngördüklerini ifade etti.




 Parti olarak Diyarbakır’da milletvekili ya da milletvekilleri çıkaracaklarını kesin gördüklerini ve İktidarın her an baskın seçim kararını alabileceğini belirten İl başkanı Vejdin Ensarioğlu, ‘bunun için tüm teşkilatımızla olası bir baskın seçime hazırız’ dedi.



Bunun için öncelikle sandıklara sahip çıkılması gerektiğini ve sandık kurullarının oluşumunun tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Ensarioğlu, sandık kurulu üyelerine eğitim verilmesi çalışmaları için yönetim kurulu üyelerine talimat verdi.



Ensarioğlu, İYİ partinin refah ve sosyal adaleti, toplumun geneline yaymak için yola çıktığını, Hak, Hukuk ve Adalet ekseninde siyaset üretme hedefi doğrultusunda çalışmalarını, her geçen gün daha da geniş bir platformda sürdürmeye devam ettiğini kaydetti. İl Yönetim Kurulu üyelerinin görüş ve önerileri alındıktan sonra, toplantı sona erdi.



HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.