GENEL Haber Girişi : 13 Haziran 2022 23:19

İPEK VE KAYGUSUZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

İPEK VE KAYGUSUZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
D.BAKIR/ Diyarbakır’ın tanınan ve sevilen ailelerinden İpek ve Kaygusuz aileleri, dün gece hayatlarının en mutlu anlarından birini yaşadı.

Diyarbakırspor Kulübü eski başkanlarından, iş adamı Mehmet İpek’in oğlu Süleyman İpek ile işadamı Ekrem Kaygusuz’ın kızı Melek Kaygusuz, hayatlarının en anlamlı imzasını atarak, dünya evine girdiler.


Kervansaray Aqua park kır düğün salonunda yapılan düğünle hayatlarını birleştiren genç çiftin bu mutlu gününe, sanat, spor, iş ve siyaset dünyasının tanınan simalarının yanısıra, kanaat önderleri, muhtelif meslek gruplarına mensup yöneticiler, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) başkan ve yöneticileriyle, devlet erkânı da şahitlik etti.

Yaklaşık üç bin kişinin katıldığı düğüne katılan davetliler, müzik ve eğlenceye doyarken, söylenen parçalara da zaman zaman eşlik ettiler. Nikah kıyma törenine Çermik İlçe Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu,Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale,



Çınar Eski Belediye Başkanı Vecdi Arzu, iş adamı Saffet Çerçi, Şeyh Serdar Cengiz, iş adamı Zaza Ali Öken, iş adamı Nadir Koç, iş adamı Metin Kahraman, iş adamı Kerem Özçelik,


merhum Kürt İdris’in kardeşi Yusuf Özbir,iş adamı Erkan Cengiz, iş adamı Ali Alpaslan, iş adamı Enver Geçgel, iş adamı Uğur Kaygusuz, iş adamı Kerem Çeltik, siyasetçi Cihan Ensarioğlu katıldı.


ÜNLÜ SANATÇILAR, BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİNİ SESLENDİRDİ

Gelin ve damadın adeta dolar yağmurunu tutulduğu gecede, ülkemizin tanınmış ve sevilen sanatçıları, en güzel eserlerini seslendirdiler.


Sanatçılar Murat Kurşun, Bedrettin Coşkun, Mustafa Topaloğlu, Maral, Candan Akıncı, Haluk Ortaç’ın gece boyunca seslendirdiği parçalarla geceye renk katarken, müzik ziyafetine tanık olan davetliler Kürtçe ve Türkçe parçalara zaman zaman eşlik ettiler.


Bu arada damat ve gelinin arkadaşları da düğüne katılarak, arkadaşlarının bu anlamlı gününe tanıklık etmenin mutluluk ve heyecanını yaşadılar. Sık sık sahneye çıkan damat ve gelinin arkadaşları, söylenen parçalara da eşlik ettiler.

Bir hayli çelenk gönderilen düğün töreninde, konuklara yemek servisi yapıldı. Örnek bir ev sahipliği sergilenen düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.  Düğüne gelen misafirleri kapıda ağırlayan damadın babası iş adamı Mehmet İpek ve gelinin babası iş adamı Ekrem Kaygusuz, düğün sonrasında,

davetlileri kapıya kadar uğurlayarak misafirperverlik örneği gösterdiler. Düğün boyunca bütün masaları gezip, davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen aileler, davetlilerden tam not aldılar. Gece sonunda kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden damadın babası iş adamı Mehmet İpek ve gelinin babası iş adamı Ekrem Kaygusuz ortak bir açıklama yaptı.


Yaptıkları açıklamada, Diyarbakır’ın yanı sıra Bölgemiz ve ülkemizin dört bir yanından birçok ilinden düğünümüze katılan dostlarımız, yakınlarımız ve tüm akrabalarımıza teşekkür ediyoruz diyen Mehmet İpek ve Ekrem Kaygusuz, duygularını şöyle dile getirdiler: ‘Gecemize katılarak, mutluluğumuzu paylaşan tüm akrabalarımız, dostlarımız ve sevdiklerimize böylesi bir güzel günde kıymetli zamanlarını ayırdıklarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.


Allah; razı olsun, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, STK başkanları ve yöneticileri, kanat önderleri siyasiler, esnaflar, dernek başkanları, avukatlar, doktorlar, sanatçılar iş adamları ile, Diyarbakır dışından gelen konuklarımız, bu mutlu ve anlamlı gecemizde bizimle birlikte oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz’.


Davetliler, hayatlarını birleştiren, Süleyman ipek ve Melek Kaygusuz çiftini tebrik etmek için uzun kuyruklar oluşturdular. Mutlu çifte, bir ömür boyu mutluluklar dilerken, ‘darısı bütün bekârlarımızın başına inşallah’ diyerek, dua ettiler.


Gelin ve damat kır düğün salonundan ayrılırken düzenlenen havai fişek gösterisi ise, görülmeye değerdi.

ÖZEL HABER: YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.