GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mayıs 2022 08:37

İPEK :‘SAMİMİ BİR DURUŞLA, TÜM ENGELLERİ AŞARIZ’

İPEK :‘SAMİMİ BİR DURUŞLA, TÜM ENGELLERİ AŞARIZ’
D.BAKIR/ Tarihi Kervansaray Oteli Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Mehmet İpek , ’10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ dolayısıyla yayımladığı mesajında ‘Azim ve İnanç’ vurgusu yaptı.
İşadamı Mehmet İpek ‘Engelleri aşmak, öncelikle bir İnanç ve Azim meselesidir. Başarı ve mutluluğun anahtarı, samimiyetle İnanmaktır. 

10- 16 Mayıs tarihleri arasında idrak edilen Dünya Engelliler Haftası’ dünyada engellilerin hakları, kazanımları ve yaşam standartlarının geliştirilmesi açısından bir bilinç oluşturmuş, engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılmasında sosyal devlet ve yardımsever birey olmanın önemini pekiştirmiştir.

Bizlere, yani topluma düşen en önemli görevler ise onların hayallerini gerçekleştirebilecekleri, eşit vatandaşlar olarak toplumda var olabilecekleri imkânları sunmaktır’ diyen İş adamı Mehmet İpek, şöyle devam etti:

‘Engelleri aşmak, bir İnanç meselesidir. Başarının anahtarı, öncelikle İnanmaktır. Başarılarıyla bizleri gururlandıran, Azim ve kararlılıklarıyla hepimize ilham kaynağı olan engelli kardeşlerimiz bunlara en güzel ve somut birer örnek teşkil etmektedir.

‘10- 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’ engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artarak, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Yüce Rabbimiz’den; bütün engelli vatandaşlarımız ve ailelerine bir ömür boyu başarılı, sağlıklı, mutlu ve huzur bir yaşam niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.