GENEL Haber Girişi : 23 Kasım 2022 23:13

İLERİ:SON DERECE ÖZEL BİR MESLEĞİ İCRA EDİYORLAR

İLERİ:SON DERECE ÖZEL BİR MESLEĞİ İCRA EDİYORLAR
D.BAKIR- İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri, bugün kutladığımız ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Öğretmenlerin son derece özel bir mesleği icra ettiklerini ve bu nedenle, her zaman için öğretmenlerin saygıya layık insanlar olduğuna dikkati çeken Özcan İleri  , mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

‘Kuşku yok ki, bugün sadece öğretmenlerimiz için değil, hepimiz için özel bir gün. Bizler de en az onlar kadar heyecanlı ve onlar kadar gururluyuz. Bizlerde emeği olan, hepimizi hayata hazırlayan, kendilerini bu onurlu göreve vakfetmiş olan öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü, en derin saygılarımla kutluyorum. Son derece iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne sahip milletlerin temel özelliği eğitime büyük önem vermeleridir. Milletlerin varlığını sürdürmesi, kalkınması için eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin çok büyük fedakârlıkla çalıştıklarını görmek, geleceğe yönelik umutlarımızı hep canlı tutacaktır. Taze dimağlara yol gösterici gönül erleri olan öğretmenlerimiz, özveriyle, sabırla, titizlikle görevlerini ifa etmekte ve kültür mirasımızı, yarınlarımız olan gençlerimize aktarmaktadır.

Akıl ve bilimin yolunda, kendi öz kültürümüz içinde dünyaya açık, kendisini ülkesine yabancılaştırmadan, çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle adeta yoğuran öğretmenlerimizi ne kadar övsek yeridir diye düşünüyorum. Eğitim tarihimizin bu önemli gününde öğretmenlerimize kimselerin vermediği değer ve önemi veren başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Milli ve Manevi değerlerimiz çerçevesinde, bilimsel eğitimin gerçekleştirilmesi yolunda, emin adımlarla ilerleyen değerli öğretmenlerimize, ilimizde görev yapan öğretmenlerimizin şahsında sağlık, huzur ve güzellikler diliyor, Emekli öğretmenlerimizin de saygıyla ellerinden öpüyorum.
Rabbim’in izniyle, yolumuz açık,  geleceğimiz aydınlık ve günümüz kutlu olsun’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.