GÜNDEM Haber Girişi : 27 Nisan 2022 13:19

HOŞ GELDİN LEYLEİ KADİR, ŞEREFLER GETİRDİN

HOŞ GELDİN LEYLEİ KADİR, ŞEREFLER GETİRDİN
D.BAKIR/ Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, ‘İçinde Kadir Gecesi olmayan, bin aydan daha hayırlı bir geceye, bir kez daha kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Meşhur  Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, yayınladığı duygu dolu mesajında, bütün kâinatın bir nur kuşağıyla kuşatıldığını belirterek, duygularını şöyle ifade etti: ‘Kadir gecesi, İnsanlık Âleminin kurtuluş reçetesi olan Kutlu Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirildiği, son derece bereketli ve aynı zamanda bin aydan hayırlı olan gecedir.
Şanı En Büyük ve En Yüce Olan Rabbimiz, Kadir Gecesini, Ramazan Ayının kalbi ve en kıymetlisi kılmıştır. Kadir gecesini ihya etmenin yolu, Kur'an’ı Kerim’in kadir ve kıymetini bilmekten geçer.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımız ve İslam Âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin, aziz vatanımız başta olmak üzere, bütün dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.