HİZMETİN DİĞER ADI BAŞKAN HÜSEYİN BEYOĞLU

‘Millete efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik’’ diyen liderin,Millete efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik’’ diyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu.

Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu düzenlediği halk günüyle vatandaşları ağırlayarak çeşitli konulardaki sorun ve taleplerini dinleyen başkan Beyoğlu pratik çözümlerle sorunları çözmek için çaba harcıyor.

Başkan Beyoğlu ‘’Millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya gelen bir anlayışın temsilcileriyiz. Ayırım yapmaksızın tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz, vatandaşlarımız mutlu olursa biz de mutlu olacağız diyor Başkan Beyoğlu.

Başkan Beyoğlu 7 ayda 70 bin vatandaşla görüşerek ulaşılması güç bir rekora imza attı. Gece gündüz Bağlar sokaklarını dolaşan, esnaf ve ailelerle görüşen başkan mağdur aileleri ziyaret ederek ihtiyaçlarını bir nebze de olsa temin etmeye çalışıyor.

Başkan Beyoğlu, en büyük hayalinin eski Bağlar diye tabir edilen 275 bin nüfuslu alanda kentsel dönüşüm gerçekleştirerek ilçeye yakışmayan çarpık kentleşmeye son vermek olduğunu söylüyor.

Vatandaşların şikâyetlerine konu olan temizlik sorununu çözmek için ‘’Temiz Bağlar’’ sloganı ile çalışma başlatan Beyoğlu son model 90 adet temizlik aracı satın alarak ilçenin temizlik sorununu çözmeye çaba sarf ediyor.

İlçe merkez mahalleri ve dış mahallerde yeni yollar yaparak/yapıyor özellikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşımdaki çilesine son verdi.

Fransa’nın başkenti Paris’te örneği olan kent içinde tarım alanları oluşturma önemli bir çalışmaya imza attı. İlçe merkezinde Belediyeye ait olan ve kullanılmayan araziler tarım alanlarına çevrilerek meyve ve sebze bahçeleri oluşturuyor. Bu alanlarda organik sebze ve meyve yetiştirilerek ekonomik rakamlarla vatandaşların hizmetine sunulacak ve vatandaşların meyve ve sebze üretimine teşvik edilmesi sağlanacak.

Başkan Beyoğlu Karacadağ (Diyarbakır’a) özgü bazalt taşından asfalt üretmek için ‘’asfalt plenti ve kırma eleme’’ tesisini açtı. Üretime ve ekonomiye büyük katkı sunması hedeflenen tesiste yıllık 600 bin ton ( Bağlar belediyesinin yıllık ihtiyacı 100 bin ton ) sıcak asfalt üretecek. Bağların ve bölgenin asfalt ihtiyacı az bir maliyetle karşılanacak.

Günün sözü: Millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik.

Facebook: mehmetçet21

Twitter: mehmetçet21

Mehmetcet21.blogspot.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.