GÜNDEM Haber Girişi : 27 Nisan 2022 09:45

‘HEP BERABER DUALARDA BULUŞALIM’

‘HEP BERABER DUALARDA BULUŞALIM’
D.BAKIR- Diyarbakır Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİSİDER) Başkanı Adnan Öktüren, Kadir Gecesi dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, tüm İslam Âlemi’nin Kandili’ni en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Adnan Öktüren mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Huzur, kardeşlik ve güzelliğin harman olduğu, dostluk, merhamet ve muhabbetin övüldüğü, ayrılık, nifak, dargınlı ve küslüğün reddedildiği bu kutlu gece, hepimiz için sınırsız Rahmet, Merhamet ve Mağfiret barındırmaktadır.
Yüce Rabbimiz’in, Kutlu Kitabımız Kur’anı Hakim’de ‘Bin aydan daha hayırlı olduğunu’ müjdelediği, mübarek Kadir Gecesi, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı mukaddes bir gecedir.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta değerli halkımız ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün dünya insanlarına, hayırlar getirerek, yaşadığımız sorunların çözüme kavuşmasını, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.