GENEL Haber Girişi : 31 Temmuz 2021 16:24

Gökalp’dan yangın söndürme çalışmalarına katılanlara teşekkür

Gökalp’dan yangın söndürme çalışmalarına katılanlara teşekkür
Türkiye'de 28 Temmuz'da Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan ve ardından 26 farklı ilde çıkan yangınlara müdahale devam ederken toplumun herkesiminden yaşanan yangınlarla ilgili açıklamalar geldi.
MİL SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gökalp, yaşanan yangınların bir an önce söndürülmesi gerektiğini belirterek, yangın söndürme çalışmalarına katılan herkese teşekkür etti. 
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adana, Antalya, Muğla, Mersin, İzmir ve Osmaniye başta olmak üzere 28-31 Temmuz tarihleri arasında 26 ilde çıkan 98 yangının 81'inin kontrol altına alındığını ve 10 yangının ise devam ettiğini açıkladı. Bu çalışmalarda üstün başarı sergileyen herkese sonsuz minnettar olduklarını dile getiren 


MİL SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gökalp, “Günlerdir Türkiye’mizin bir çok noktasında yaşanan ve hala devam eden orman yangınlarında canı pahasına mücadele eden başta Tarım ve Orman Bakanlığı personelleri, yangın işçileri, vatandaşlar ve herkesten Allah razı olsun. Onlar olmazsa belki durum daha vahim bir hal alacaktır.Orman yangınlarını yapanlarıda nefretle kınıyorum. Öte yandan Manavgat'ta beş, Muğla'nın Marmaris ilçesinde ise bir kişinin yaşamını yitirmiş olduğunu öğrendim. Bunun yanı sıra binlerce hayvan telef olmuş , orman ve tarım arazileri ile bölgedeki sera alanları küle dönmüş. Yangınlarda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise Cenabı haktan şifalara diliyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.