GENEL Haber Girişi : 13 Mayıs 2022 16:17

FERMAN ZAMAN’DAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

FERMAN ZAMAN’DAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
D.BAKIR/ Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş Adamı Ferman Zaman, ’10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ dolayısıyla, bir mesaj yayınladı.
‘Bu özel gün dolayısıyla, son derece duygu yülü olduğumu belirtme isterim’ diyen Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş adamı Ferman Zaman, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde, içinde bulunduğumuz u ulvi günleri, manevi bir ganimet olarak görmeli ve son derece iyi değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum. Eğer onlara yeterli olanaklar tanırsak, onlar Azim ve gayretle önlerine çın bütün engelleri birer birer aşarak, çok daha büyük projelere imza atabilirler.

Yüce Rabbim’e şükürler olsun ki, engelli kardeşlerimizin sorunlarına karşı hassasiyet oluşması hususunda, dünyada bir çok ülkeden çok daha iyi durumdayız ve bu bilinç, toplumda giderek daha da önem kazanıyor. Engelli kardeşlerimiz ve ailelerini mutlu görmek, bizim için tarifi imkansız bir zenginlik kaynağıdır. Onlara ve ailelerine kapımız her zaman açıktır. Başımızın üstünde yerleri var. Bütün engelli kardeşlerimiz, hepsi bizim için birer değerdir.

Allah’ın izniyle, böylesi hassas günlerde, birbirimizle daha da kenetlenerek, engellilerimizin sorunlarına duyarlılık göstereceğiz. Bizim için en önemli kazanım, alacağımız hayır dualarıdır. İnsanların kalplerinde yer edinebilenlere, ne mutlu.

Bu duygu ve düşüncelerle, Liv Suit Oteli olarak, bütün engelli kardeşlerimizin bu özel gününü kutluyor, bu vesileyle, aileleriyle beraber bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler yaşamalarını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.