GENEL Haber Girişi : 25 Kasım 2021 18:22

ERDEMLİLER HAREKETİ’NDEN GENİŞ KATILIMLI MUHTARLAR TOPLANTISI

ERDEMLİLER HAREKETİ’NDEN GENİŞ KATILIMLI MUHTARLAR TOPLANTISI
D.BAKIR- Kurulduğu günden bu yana, Diyarbakır başta olmak üzere, Bölgemiz genelinde yaşanan sorunlara dikkat çeken, bu sorunların kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında gerekli girişimlerde bulunan Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanl
İl Başkanlığı görevini Atilla Kaymaz’ın yaptığı Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından, bir otelin toplantı salonunda organize edilen Karacadağ Bölgesi Muhtarlar Toplantısı, oldukça geniş bir katılımla yapıldı.


Toplantıya, Bölge muhtarlarının yanı sıra, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, DİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yürük, Dicle EDAŞ Sistem İşletme Yönetici Ömer Keskin, Ak parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Raşit Ocak, Ak parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağlar İlçe Koordinatörü Hasan Doğan katıldı.




Ak parti 24, 25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili ve Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Metin Külünk de, davete icabet ederek, toplantıya katıldı.

SON DERECE VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU

Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Ergin’in organize ettiği toplantıya, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri de, oldukça geniş bir katılım gerçekleştirirken, bir hayli verimli geçen toplantıda, faydalı istişareler yapıldı.



SORUNLAR VE ÇÖZÜM YOLLARI ELE ALINDI

Muhtarlar ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, görüşlerini dile getiren Ak parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Diyarbakır başta olmak üzere, Bölgemize umut ışığı niteliğindeki toplantının, ana başlıklarının, bölge genelinde alt yapı, elektrik sorunları, kanalizasyon, yayla yolları ve Sağlık ocağı gibi, konu başlıkları olduğuna dikkati çekti.





Muhtarları tek tek dinleyerek, gerekli notları aldıklarını ve ilgili birimlere ileteceklerini belirten Metin Külünk, ‘İl Valimiz ve ilgili Bakanlıklarımızla el birliği yaparak, bu sorunları kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında hep beraber mücadele edeceğiz.

Ayrıca, böylesi geniş kapsamlı çalışmayı, bir hafta boyunca bölgemiz köylerini dolaşarak, sorunları yerinde gören, ilgili yerlerin videolarını çekip mahalle muhtarlarımızın görüş ve önerilerini videoya kaydederek, bugün bu toplantıda bir görsel sunum şeklinde bizlere aktaran Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz bey ve onun şahsında, tüm Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyoruz.




Böylesi değerli ve anlamlı çalışmaların, bir Sivil Toplum Kuruluşumuz tarafından yapılması, çok değerlidir. STK’ların asli görevi, vatandaşlarımız ve toplumumuzla bütünleşip, sorunları yerinde tespit etmek suretiyle, kalıcı ve köklü çözümle kavuşması noktasında mücadeleci ve takipçi bir tutum sergilemesidir’.



Metin Külünk, konuşmasının sonunda, başta muhtarlar olmak üzere, tüm katılımcılara gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.
Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla kaymaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İş insanı Süleyman Ergin toplantıyı başarıyla organize ettiler. Geniş katılımlı toplantıya, Erdemliler hareketi derneği tarafından davet edilen ve davete icabet eden, Ak parti MKYK Üyesi Metin Külünk’e muhtarlar teşekkür ederek, bugüne kadar gösterdikleri çaba ve gayretin takdire şayan olduğunu belirttiler.





BEYOĞLU: HALKIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ise, toplantının son derece verimli geçtiğini belirterek, şunları söyledi:
‘Öncelikle emeği geçen herkese ve geniş bir katılımla toplantıya katılan muhtarlarımızı kutluyorum.


Ak parti 24, 25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyemiz Metin Külünk beyefendiye de, gerek bugüne kadar yaptığı hizmetler ve gerekse toplantımıza katıldığı için teşekkür ediyoruz. Hepimiz için faydalı bir toplantı oldu. Karacadağ mahalle muhtarlarımızın sorunlarını, birinci elden dinledik, sorunların çözümü noktasında ortak aklı harekete geçirerek, faydalı istişarelerde bulunduk. Bağlar Belediyesi olarak, gerekli notlarımızı aldık.


Karacadağ’da yaşayan insanlarımızın sorunlarının çözümü noktasında, Belediyemiz olarak, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Karacadağ Bölgesinde gerek bugüne kadar yaptığımız ve gerekse önümüzdeki süreçte yapacağımız projeler ve hizmetler hakkında görüş alışverişlerinde bulunduk.


Nitekim iş başına geldiğimiz ilk günden bu yana, birçok yere hizmet götürdük, bundan sonra da var gücümüzle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Halkımız, her şeyin en iyisine layıktır. Önümüzdeki günlerde, hizmetlerimizi çok daha geniş bir yelpazede, saygıdeğer halkımıza sunmaya devam edeceğiz’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.