GENEL Haber Girişi : 13 Mayıs 2022 16:19

ENGELLİLERİMİZLE, GÖNÜL KÖPRÜLERİ TESİS ETMELİYİZ

ENGELLİLERİMİZLE, GÖNÜL KÖPRÜLERİ TESİS ETMELİYİZ
ANKARA/ Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, 10- 16 Mayıs tarihleri arasında idrak edilen Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, engellilerin sorunlarına karşı hassasiyet vurgusu yaptı.
Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, duygu yüklü mesajında, şunları dile getirdi: ‘Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata entegre edilerek yaşam kalitelerinin yükseltilmesi, medeni toplum olmanın zaruretlerindendir. Engellilik, hepimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini asgariye indirmek için hepimizin katkı ve ortak çaba göstermesi gereken toplumsal bir husustur. Engelli kardeşlerimizin mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir.

Engelli kardeşlerimize destek olup, hizmetlerinde bulunmak her şeyden önce bir gönül işidir. Her insan, aslında bir engelli adayıdır.

Dolayısıyla engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit edip, seslerini daha çok duymak, sorunlarına çözümler üreterek, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek ve gönül köprüleri tesis etmek adına son derece önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın ’10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı kutluyor, kendilerine saygı ve muhabbetlerimi sunuyor; Yüce Rabbimiz’den, bütün engellilerimize bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.