GENEL Haber Girişi : 27 Kasım 2021 20:17

EMPATİ DERNEĞİNDEN, ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİNE ZİYARET

EMPATİ DERNEĞİNDEN, ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİNE ZİYARET
ANTALYA/ Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği Kurucu Başkanı Taha Eyüp Siyahhan, çalışmalarına çok yönlü olarak devam ediyor.
Bu kapsamda, birçok siyasi partinin yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticilerini ziyaret eden Taha Eyüp Siyahhan, son olarak, Anadolu Birliği partisini ziyaret etti. Empati Derneği Kurucu Başkanı Taha Eyüp Siyahhan, Anadolu Birliği partisi Genel Başkan Vekili Kifayet Askeroğlu’nu, partinin Antalya İl Başkanlığındaki makamında ziyaret etti.


Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Başkanı Neman Asgari’nin de bulunduğu toplantıya, Anadolu Birlik partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın da sonradan katıldı. Taha Eyüp Siyahhan, oldukça faydalı istişareler ve görüş alış verişinde bulunduklarını belirttiği bu tür ziyaretlere, önümüzdeki günlerde devam edeceklerini belirtti.

Genel Başkan Bedri Yalçın, ‘Birlik ve Beraberlik’ duygusuyla çıktıkları hareket kapsamında ‘Şimdi Yeni şeyler Söylemek Lazım’ gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

‘Adanmışlık şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, her geçen gün artan bir teveccühle karşılaşıyoruz. Anadolu Birliği hareketi olarak, başta aile birliğimiz olmak üzere, Tarım, Eğitim, Sağlık gibi hayati konularda birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmemiz gerektiğini bir kez daha vurgulamak isterim.

İNSAN ODAKLI TÜM ÇALIŞMALARA DESTEK OLACAĞIZ

Ayrıca, demokrasi ve hukuk birliği hedeflerimiz, dış siyaset, Ekonomi ve Göç Siyaseti konularında da, ülkemizin yeni açılımlara ve taze fikirleri ihtiyacı olduğu aşikârdır. 2 Ocak 2020 tarihinde kurulan hareketimiz, kimseyi dışlamadan, hor görmeden, ortak aklı kullanarak, ülkemizin sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretebilme hedefleri doğrultusunda, emin adımlarla yoluna devam etmekte. Kuşku yok ki, ülke olarak, son derece zor koşullardan geçmekteyiz. Anadolu Birliği hareketi olarak, özellikle belirtmek isterim ki, biz kısır siyasi çekişmelerin değil, tam tersine çözüm odaklı, ortak paydası insan olan hedeflere doğru yelken açmak için gayret sarf ediyoruz.


Unutmamak gerekir ki, bizler bu ülkeyi, çocuklarımıza en iyi şekilde teslim edebilmek için emanet aldık. Emaneti en iyi koşullarda teslim etmek, onlara muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış bir ülke bırakmakla mükellefiz’.
Genel Başkan Vekili Kifayet Askerioğlu ise, ‘İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın’ ilkesiyle hareket ettiklerini belirterek, şunları söyledi: ‘Ortak hedefimiz, ülkemizi, dünyanın en huzurlu ve mutlu ülkeleri listesinde birinci sırada görebilmek. Unutmamak gerekir ki, Devlet, millete hizmet etmekle mükelleftir. Devlet, Millet için vardır. Milletimiz güçlü olursa, Devletimiz de güçlü olur. Anadolu birliği bu gücün anahtarı olacaktır. Halkımızın bağrından çıkan bu hareket, her geçen gün artan bir ilgi ve teveccüh görmekte’.

Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Başkanı Neman Asgari ise, Anadolu Birliği partisinin, toplumsal huzur, güven, sevgi bağlarıyla özüne dönmesi esasıyla kurulmuş olduğunu belirterek, şunları söyledi:

TOPLUMSAL PROJELERE, HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

‘Amacımız, toplumsal barışı sağlayarak, vatandaşlarımızın, zaten hakkı olan haklarını yaşamasını sağlayarak, öz değerlerimiz ve kaynaklarımıza sahip çıkmak suretiyle, refah düzeyimizi arttırmak. Adalet ile gerek eğitim ve gerekse iş hayatında, fırsat eşitliği sağlamak, yapacaklarımızın ve yaptıklarımızın bilgisini halkımız ve basınımız ile paylaşarak, şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim sistemi oluşturacağız. Öğrencilerimizin, Eğitim ve öğretimlerini tamamlayıp, hayata atıldıklarında, Bilim ve İlimle öğrendiklerini uygulayabileceği, kaygısız, özgüvenli bir şekilde mesleklerini icra edebilmelerine zemin hazırlayacağız’.
Merkezi Diyarbakır’da bulunan EMPATİ Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği Kurucu Başkanı Taha Eyüp Siyahhan ise, duygularını şöyle dile getirdi.




AMACIMIZ, KARDEŞLİK ZİNCİRİNE YENİ HALKALAR EKLEMEK

EMPATİ Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği olarak, kurulduğumuz günden bu yana, son derece özel bir dizi çalışma gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıl, 3 Aralık ‘Dünya Engelliler Günü, duygu yüklü bir program yaptık.

‘Başarı Engel Tanımaz’ düsturuyla, engellere rağmen yılmayan, usanmayan Engellilerimizin, her biri birer başarı hikâyesi olan hayatlarından kesitler sunduğu programımız, ülkemiz genelinde alanında ilk olma özelliğini taşıyor. Bu etkinlikle, Diyarbakır İlimizin de tanıtımı açısından faydalı sonuçlar verdiğine inanıyorum. Alın teri ve emekle karılmış insanlarla tanışarak, başarı hikâyelerini kendilerinden dinleyeme devam edeceğiz’.

ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİNE TEŞEKKÜR

Taha Eyüp Siyahhan, şöyle devam etti: ‘Anadolu Birliği partisi Genel Başkan Vekili Hanımefendi Sayın Kifayet Askeroğlu’na misafir olduk. Ziyarete, Genel Başkan Bedri Yalçın ile, Genel Başkan Yardımcısı ve Akdeniz Bölge Başkanı Neman Asgari de katıldı. EMPATİ Derneğimizin bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve ileriye dönük hedefleri hakkında bilgiler verdim. Gündelik hayat ve siyasete dair, faydalı istişarelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar Diliyoruz’.

ÖZEL HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.