GENEL Haber Girişi : 16 Mayıs 2022 23:21

ELEFTOZ VE ERSAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

ELEFTOZ VE ERSAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
D.BAKIR/ Diyarbakır’ın tanınan ve sevilen ailelerinden Ersan ailesinin oğlu Nurullah Ersan ile, Eleftoz ailesinin kızı Mizgin Eleftoz, adeta rüya gibi bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

Bağlar ilçesinde bulunan Rüya Gold Düğün ve Konferans salonunda yapılan düğün töreni, Diyarbakır’ın tanınmış ailelerini bir araya getirdi.


Nurullah Ersan ve Mizgin Eleftoz’un, hayatlarını birleştirdikleri dillere destan düğün töreninde, iki ailenin yanı sıra, bütün konuklar müzik ve eğlenceye doydular.


 Ersan ve Eleftoz aileleri, düğün boyunca tüm konuklarıyla ilgilenerek, örnek bir sev sahipliği sergilediler. Kapıda karşıladıkları konuklarıyla masalarına kadar eşlik edip, gece boyunca ayrı ayrı ilgilenen ve düğün bitiminde misafirlerini kapıya kadar uğurlayan damadın Babası Mustafa Ersan ile gelinin babası M.Tahir Eleftoz, davetlilerden tam not aldılar.


Unutulmaz anlara sahne olan ve tam bir aşiret düğünü gibi geçen gece boyunca, düğün salonunda yer kalmazken, sahneye alkışlar ve dolar yağmuru altında çıkan genç çiftin mutlulukları ise, görülmeye değerdi.



Her iki ailenin sevenleri ve dostları, bu mutlu gecede genç çifti yalnız bırakmazken, düğüne katılamayanlar da tebrik mesajı göndererek, her iki aileyi ve hayatlarını birleştiren çifti tebrik ettiler.



Rüya gibi gerçekleşen düğüne, Karakeçili aşireti ileri geleni ve kanaat önderi lideri Eyüp Tokdemir, İş adamı Remzi Abay, İş adamı Şükrü Demirel, Anavatan partisi Diyarbakır İl başkanı Burhan Altay, Anavatan Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Süleyman Ersan ,



Mütahit Tevfik  Kanğal ,Kanat önderleri, dernek başkanları ve yöneticileri, Diyarbakır Dicle Üniversitesine mensup Öğretim Görevlileri, yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.



Muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, Esnaf Birliklerinin temsilcileri ve çeşitli meslek gruplarından yöneticiler de, düğüne katılanlar arasındaydı. Gece boyunca davetlilere soğuk sıcak içecekler, meşrubatlar, çiğköfte, çerezler ve pastalar ikram edildi.

Mahalli sanatçı Muhammet Asker, birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe eserlerini seslendirdiği düğün töreninde, davetliler coşarken, zaman zaman söylenen parçalara eşlik ettiler.

Düğünde sadece damat ve gelin oynarken, davetliler ise, genç çiftin bu özel anına tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar..Düğün boyunca, davetliler, gelin ve damadı adeta Dolar yağmuruna tutarken, Diyarbakır’ın sevilen simalarından İş adamı Remzi Abay, sahneye davet edildi. Daveti kırmayan İşadamı Abay Dolar yağmuruna tutuldu.



Düğün sonrası memnuniyetini dile getiren İş adamı Remzi Abay, şunları söyledi: ‘İki kıymetli ailemizin evlatlarının, dünya evine girdiği böylesine güzel bir gecenin tanığı olmak, gerçekten mutluluk verici. Karakeçili ailesi, bizim için özel ve değerlidir. Evliliğe ilk adımını atan genç çiftimize, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.



Allah, mesut etsin, darısı evlenemeyen bütün gençlerimizin başına inşallah.

 

DÜNÜRLERDEN, KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Düğün sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan damadın babası Mustafa Ersan ve gelinin babası M.Tahir Eleftoz, duygularını şöyle dile getirdi:



‘Bu mutlu gecemize katılarak, sevincimize ortak olan bütün akrabalarımız, dostlarımız, sevdiklerimiz, siyasi partilerin başkan ve yöneticilerine, Esnaf Birliklerimizin mensuplarına, kamu kurum ve kuruluşların yetkililerine, kanat önderlerimize, doktorlarımıza ve iş dünyamızın mensuplarına, en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz.

Allah, razı olsun hepsinden. Darısı bütün bekâr evlatlarımız ve kardeşlerimizin başlarına inşallah.


ÖZEL HABER: YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.