SAĞLıK Haber Girişi : 19 Eylül 2022 09:43

DR. AZİZ BİTEN, SİLVAN’DA BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNDU

DR. AZİZ BİTEN, SİLVAN’DA BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNDU
D.BAKIR/ Sağlık Bakanlığı Bürokratlarından ,Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aziz Alper Biten, Silvan’da faaliyet gösteren SİAD yetkilileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) daveti üzerine, Silvan’a gelerek, bir dizi incel
Beraberinde bir heyetle Silvan’a gelen Dr. Biten, kalabalık bir işadamı grubuyla kahvaltı yaptıktan sonra, geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi. Ardından, iki lisanslı depo işletmesini ziyaret eden Dr. Biten, burada yetkililer, çiftçiler ve esnaflarla görüşerek, tarımsal alanda yaşanan gelişmeler hakkında bilgi aldı.



Daha sonra Silvan Devlet Hastanesine ziyarette bulunarak, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Aziz Alper Biten, Hastanenin Konferans salonunda, hastane personeli ve Silvanlı vatandaşlarla beraber, hastanenin ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.



Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) hükümetleri döneminde, Sağlık alanında gerçekleştirilen devrim niteliğindeki gelişmeler ve yatırımlar hakkında bilgiler veren Dr. Biten, Sağlık çalışanları ve Hastane yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Akabinde, işadamları, muhtarlar, STK’lar ve Esnaf birlikleri tarafından düzenlenen ‘Tanışma toplantısına’ katılan Sağlık Bakanlığı Bürokratı Dr. Aziz Alper Biten, vatandaşların genel konularla ilgili sorunlarını dinleyerek, özellikle sağlık alanındaki taleplerin, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başta olmak üzere, Bakanlık teşkilatının gayret ve çabalarıyla, kısa zamanda gerçekleştirileceğini kaydetti.

 

Silvan halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Dr. Biten, gördüğü sıcak ilgi ve misafirperverlik dolasıyla, teşekkür etti. Ak parti Silvan İlçe başkanlığına geçerek, İlçe başkanı Nedim Kılıçaslan’ı ziyaret eden Dr. Aziz Alper Biten, temaslarının ardından Silvan programını tamamlayarak, ilçeden ayrıldı.


HABER. YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.