EĞITIM Haber Girişi : 17 Eylül 2021 22:37

DİYARBAKIR’DA BİR OKULDA PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR

DİYARBAKIR’DA BİR OKULDA PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR
Diyarbakır Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne 50 metre mesafede olan bir okulda çekilen görüntüler pes dedirtti.

Korona virüsten dolayı yaklaşık 1 buçuk senenin ardından eğitim öğretime başlanmasıyla birlikte okullardaki sıkıntılar da bir bir ortaya çıkıyor.

 

 

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Gazi İlkokulu’nda ortaya çıkan görüntüleri okul müdürüne ilettiğini belirten veliler, okul müdürünün kendilerini kovduğunu ve okulla ilgilenmediğini söyledi. İşin tuhaf tarafı ise Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2 gün önce kente geldiğinde Diyarbakır'daki okullarda herhangi bir sorun ve sıkıntı yok demişti. 

 

 

Okulun velileri, geçen sene çocuklarının geldiği bu okulun tertemiz olduğunu belirtti. Veliler; “Bu sene içinde çocuklarımızı okula götürdüğümüzde karşılaştığımız manzarayı görünce şok geçirdik. Çünkü bir eğitim yuvası bu kadar pislik içinde olmamalı. Hele hele dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı mücadele etmede hijyene en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde böyle görüntülerin olmasını kınıyoruz. Biz çocuklarımızı pisliklerin içinde eğitim görsün diye okula göndermedik, onların hijyeni bir ortamda ve dört dörtlük bir eğitim alıp ülkemizin geleceğine sahip çıksın diye okula gönderiyoruz” dedi.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'a da çağrıda bulunan öğrenci velileri; "Geldiğiniz günden beri hiçbir şey yapmadınız, bari çocuklarımız için sağlıklı ve hijyenik ortamda eğitim almalarını sağlayın" diyerek sitem etti. 

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.