SİYASET Haber Girişi : 13 Kasım 2021 21:47

DEVA partisi Bağlar İlçe Başkan Yardımcılığına Yağmur getirildi.

DEVA partisi Bağlar İlçe Başkan Yardımcılığına Yağmur getirildi.
D.BAKIR- Diyarbakır’ın sevilen ve tanınan simalarından Selahattin Yağmur, yaklaşık üç ay önce, Demokrasi ve Atılım partisine (DEVA) katılmıştı. Bu süre zarfında yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Yağmur, Bağlar İlçe Başkan Yardımcılığı


Açıklamalarda bulunan Yağmur, siyasetin halkla bütünleşme sanatı olduğunu belirterek, vatandaşların sorunlarıyla hemhal olmak, mevcut sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek şiarıyla yola çıkan DEVA partisinin, her geçen gün yeni katılımlarla güçlendiğine dikkati çekerek, şunları söyledi:


‘DEVA hareketine girmemin en önemli sebebi, öncelikle genel başkanımız Sayın Ali Babacan’ı yıllardır tanıyorum. Bakanlık yaptığı dönemlerde, ülkemize ve bölgemize birçok hizmetler yaptı ve yapmaya devam ediyor. Çok sevdiğim ve saygı duyduğumuz bir siyaset adamıdır. Diyarbakır ve Bölgemize olan müspet bakış açısını da, yıllardan beridir biliyoruz. Kendisinin yanı sıra, partimizin kurmay kadrosu da, hepsi birbirinden değerli ve başarılı insanlardan müteşekkildir.


Allah’ın izniyle, bu kutlu hareket, ilk seçimde, işbaşına gelecek ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için, var gücüyle mücadele edecek’.


İL BAŞKANIMIZ VE TEŞKİLATIMIZ SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR


DEVA partisi Bağlar İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yağmur şöyle devam etti: ‘Bu görevi bana uygun gören Diyarbakır İl Başkanımız Avukat Cihan Ülsen bey ve onun şahsında, tüm il yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Başkanımız Cihan Ülsen bey, görevi aldığı günden bu yana, hep vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenerek, vatandaşlarımızın haklı takdirini kazanmış durumda. Kurmay ekibiyle beraber gerçekleştirdiği, insan odaklı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


İl başkanımız, başkan yardımcılarımız, ilçe başkanlarımız ve bütün teşkilat mensuplarımızla beraber, çok güzel hizmetler gerçekleştireceğiz inşallah.


DEVA partisi Bağlar İlçe başkanımız Celal Demirtaş bey de, kapısını herkese açık tutan, sevilen ve sayılan bir kişilik. Bana ve diğer arkadaşlarıma da elinden geldiğince destek oldu. Bağlar İlçe başkanımız, yönetim kurulumuz ve bütün gönüldaşlarımızla beraber, vatandaşlarımızın sorunlarıyla hemhal olup, kalıcı ve köklü çözümler üreteceğiz inşallah.





ÇÖZÜM İÇİN GELİYORUZ.

 ‘Mübarek bir kent olan Diyarbakır’da yaşamak, hepimiz için bir nimet ve gurur kaynağıdır. Müşterek hedefimiz, Diyarbakır’ımız için güzel ve kalıcı çalışmalar yapmak. Diyarbakır'ın kalkınması için, hepimiz gayret gösterip, elimizi taşın altına koymalıyız. Diyarbakır, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kentidir, barış diyarıdır’ diyen DEVA partisi Bağlar İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yağmur, şöyle devam etti:


‘Mekke Medine’den sonra 5. Haremi Şerif Unvanına sahip, Dinimiz İslam’ın Anadolu’ya Açılan İlk Kapısı’ Mukaddes Diyarbakır’da yaşamaktan, hepimiz için onur ve mutluluk duymaktayız. Diyarbakır ilimize katkıda bulunmak isteyen herkese kapılarımız açıktır.


İnşallah, biz hükümete geldiğimizde, sadece kadınları değil, mazlumları, mağdurları, her türlü şiddetten koruyacak ve onları adalet, barış ve refah içinde yaşatacağız. Senelerden beri yaşanan ekonomik krizler, enflasyon ve her geçen gün artan işsizlik nedeniyle, memurumuz, işçimiz, emeklimiz, yaşlılarımız, köylümüz, gençlerimizin, çiftçimiz ve esnafımız her gün biraz daha fakirleşiyor, enflasyon canavarına ezdiriliyor.


Hangi Semavi Din’e mensup olursa olsun, dili veya ırkı ne olursa olsun kapımız açık olacak. Kimseye ayrım asla olmayacak, insana insanca davranacağız. Mazlumun, fakir fukaranın yanında olacağız inşallah.


Dul ve yetim kardeşlerimizin sesi olacak ve dürüst siyaset yapacağız. Diyarbakır ve Bağlar ilçemize hizmet, bizim için onur vesilesidir.


Tarihin canlı tanığı olan kentimiz, medeniyetler beşiği, sinesinde sayısız manevi ve tarihi yapıları bulundurmakta, adeta üstü açık bir müze konumundadır. Ancak ne hazindir ki, şehrimiz, iç ve dış turizm pastasından, hak ettiği payı alamamakta, bu durum ekonomik açısından menfi sonuçlara yol açmaktadır.


DEVA hareketi olarak, toplumumuzun sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek noktasında, SİAD’lar, muhtelif meslek gruplarına mensup vatandaşlarımız, Esnaf Birliklerimiz, STK’lar, muhtarlarımız ve gençlerimiz ile sık sık bir araya gelip, görüş alış verişinde bulunarak, onların görüş ve önerilerinden faydalanacağız. Özellikle ticaretin bel kemiğini oluşturan esnaflarımızı işletmelerinde ziyaret ederek, hem faydalı istişareler yapacak, hem onların projeleri ve hedeflerini kendilerinden dinleyecek ve hem de sorunlarını daha yakından tespit edeceğiz.


DEVA partisi Bağlar İlçe Başkan Yardımcısı Yağmur, şöyle devam etti: ‘Bir Doların on liraya kadar tırmandığı, enflasyon ateşinin mutfağımızı ve cebimizi yaktığı, işsizler ordusuna yeni yığınların eklendiği ülkemizde, maalesef hükümet kadroları, çözüm üretemez hale geldiler. Hemen her gün, gıda ürünleri başta olmak üzere, her şeye zam geliyor.


En yakın zamanda yapılacak seçim ile, DEVA partimiz iktidara gelerek, sorunlarımıza kalıcı ve köklü çözümler üreteceğiz inşallah’.


SELAHATTİN YAĞMUR KİMDİR?

05.01.1975 Hani İlçemize bağlı Abacılar Köyünde doğan Yağmur, İlkokulu Diyarbakır Faik Ali İlkokulunda okudu. Ortaokul ve Liseyi Diyarbakır İmam Hatip Lisesinde Okuyan Selahattin Yağmur, uzun süreden bu yana, Reklamcılık sektöründe başarıyla faaliyet göstermektedir. Selahattin Yağmur, evli ve iki çocuk babasıdır.

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.