SİYASET Haber Girişi : 21 Haziran 2018 22:44

CHP’li Milletvekili Adayları Köyleri Ziyaret Etti

CHP’li Milletvekili Adayları Köyleri Ziyaret Etti
Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı ve kendisini mecliste temsil edeceği milletvekillerini seçeceği 24 Haziran’a birkaç gün kala seçim çalışmalarına hız veren CHP’li milletvekili adayları Lice ve Çınar ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında CHP 27. dönem Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal ve 4. Sıra milletvekili adayı Ahmet Özgüvercin, kalabalık partili konvoyu ile birlikte sabah saatlerinde Lice ilçesine bağlı Oyuklu köyüne hareket etti. Köylüler tarafından karşılanan milletvekili adayları, köy kahvehanesinde köylülerle bir süre sohbet edip ve köyün sorunlarını not aldı. Öğle ezanına yakın köyde bulunan Şeyh Muhammed türbesine gidip dua eden milletvekili adayları türbe civarında verilen mevlide katıldı.



Kılınan öğlen namazının ardından köyden ayrılan milletvekili adayları Diyarbakır kent merkezine dönüp bir süre dinlendit6en sonra Çınar ilçesine bağlı köyleri ziyaret etmek için yeniden yola çıktı. Çınar ilçesine bağlı Şükürlü köyündeki bir taziyeye katılıp dua eden milletvekili adayları daha sonra sırasıyla Avdalı, Muratçık, Karababa, Batıçanakçı mezrası ve Kırkıncık köylerini ziyaret etti. Kahvehane ve ev ziyaretleri gerçekleştiren milletvekili adayları 24 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hem de kendilerine destek verilmesini istedi. 
Etiketler : CHP
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.