GENEL Haber Girişi : 20 Mayıs 2022 13:10

Çavuşoğlu’ndan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Çavuşoğlu’ndan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı
D.BAKIR- Güneydoğu Down Sendromu Derneği Başkanı ASÇ Çavuşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çavuşoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı
Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden tekrar doğuşunun ilk adımıdır. Bu ilk adımda yakılan “İstiklal Meşalesi”, tüm vatana yayılmış, nihayetinde destanlaşan bir kurtuluş mücadelesine dönüşmüştür’ diyen Güneydoğu Down Sendromu Derneği Başkanı ASÇ Çavuşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

Aziz vatanımızın, ecdadımızdan bizlere emanet olduğunun idraki içinde, tarihimize ve değerlerimize sadakatle sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içinde olacaklarına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet ve saygıyla anıyorum.

Geleceğimizin güvencesi gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.