SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2018 08:16

ÇAKAR:SAYIN BAŞBAKANIMIZ, BÜTÜN DÜNYAYA İNSANLIK DERSİ VERDİ

ÇAKAR:SAYIN BAŞBAKANIMIZ, BÜTÜN DÜNYAYA İNSANLIK DERSİ VERDİ
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hasan Çakar Kudüs’ü ve Filistin’i yalnız zannedenler, bugün Diyarbakır’dan hak ettikleri şamarı yediler. Hem de öyle bir yediler ki, neye uğradıklarını şaşırdılar’ diye konu
Açıklamalarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı, Hasan Çakar ‘Sayın Başbakanımız ve diğer devlet büyüklerimize öncelikle Diyarbakır’a hoş geldiniz, sefalar getirdiniz’ demek istiyorum.

Diyarbakır, adına ve şanına yaraşır bir şekilde, Sayın Başbakanımız’ın şahsında, Siyonist İsrail ve onu desteklemekten hicap duymayan ABD, İngiltere ve diğer suç ortaklarına hak ettikleri dersi verdi.
Başta Türkiye olarak bizim ve sonra da İslam Alemi olmak üzere, hepimize düşen büyük görevler var.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, Kudüs Nöbetinde Sıra Bizde.
Artık bayrak bütün Diyarbakır halkında. Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar kenti Şehr-i Diyarbekir’den bütün dünyaya öyle bir mesaj verdik ki, dostlarımızı sevindirdik, düşmanlarımızı ise titrettik’.

ASIL İŞİMİZ YENİ BAŞLIYOR

‘İslam ve İnsan düşmanları eli kanlı İsrail ve yandaşları, döktükleri kanın hesabını verecekler. İsrail yaptıklarının yanına kalacağını zannediyor.
Allah’ın adaleti, eninde sonunda bütün zalimleri bulduğu gibi, bu eli kanlı zalimleri de bulacak ve kahredecek.
Dile kolay, 65 Filistinli sivil ve savunmasız kardeşimiz hayatını kaybederken, 3 bine kardeşimiz de yaralandı.
Bu utanç tablosunun müsebbiplerine, Diyarbekir olarak yek vücut bir şekilde hak ettikleri karşılığı verdik.
Ancak bu iş bitmedi. Tam tersine işimiz daha yeni başlıyor. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da bizleri birbirimize düşürmek isteyen şer güçlerine karşı hep beraber mücadele etmeli, onlara fırsat vermemeliyiz.
Bu vesileyle, bütün halkımızın Mübarek Ramazan-ı Şerif’ini kutluyor, Bayram ve akabinde yaşayacağımız seçim sonuçlarının tüm ülkemize, hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.