SİYASET Haber Girişi : 13 Mayıs 2021 21:41

BÜTÜN ÂLEMİ, RAHMET BULUTLARI KUŞATTI

BÜTÜN ÂLEMİ, RAHMET BULUTLARI KUŞATTI
D.BAKIR- MBK Ofis Mobilyası İş Kadını Melike Balkın Karakaya, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
MBK Ofis Mobilyası İş Kadını Melike Balkın Karakaya,, Ramazan Bayramı’nın sayısız güzellikleri sinesine barındırdığına dikkati çekerek, mesajında şu görüşlere yer verdi:
‘Merhameti sonsuz olan Yüce Allah’ın, bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmaması temennisiyle, herkese hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileklerimi iletiyorum.

Ümmet-i Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, sevgi, hoşgörü ve barış ikliminin hâkim olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun.
Ramazan Bayramı’nın, yeni umutların filizlenerek, gerçekleşmesine vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den; hep beraber niyaz edelim.

KARDEŞLİK ZİNCİRİNE YENİ HALKALAR EKLEYELİM

Böylesine ulvi günlerde, hepimiz birbirimize manevi duygularla yaklaşalım. Kırgınlıklar, dargınlıkları bitirelim. Yeni kardeşlik ve dostluk köprülerinin temellerini atalım. Var olan kardeşlik zincirlerine yeni halkalar ekleyelim. Bugün başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere, herkesi mutlu edelim.

Cenab-ı Allah'a yönelip ellerimizi açalım. Dualarımızı, niyazlarımızı ve ibadetlerimizi Yüce Rabbimiz’e yöneltelim. Hem ülkemiz için, hem de bütün İslam Âlemi için dualar edip, Cenab-ı Allah’a niyazlarda bulunalım.

Cenabı Allah; bu mukaddes günlerin hatırına, huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atmamızı nasip eylesin. Bu müstesna günlerde, tüm dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum.

İşte bu özel günlere bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günler ve gecelerinizin Bayram tadında ve bereketinde olması dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.