GENEL Haber Girişi : 08 Mayıs 2022 13:07

‘BÜTÜN ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN’

‘BÜTÜN ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN’
D.BAKIR/ Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Diyarbakır Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş Adamı Ferman Zaman, annelerin fedakârlıklarının kelimelere sığmayacak kadar büyük olduğ
Liv Suit Otel İşletmecisi ve Genel Müdürü İş Adamı Ferman Zaman, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Yüce Rabbimiz, Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyurmaktadır: ‘Biz, insana anne babasına iyi davranmayı emrettik. Annesi onu ne zahmetle karnında taşıdı ve ne zahmetle doğurdu! Onun (anne karnında) taşınması ve sütten kesilme süresi (toplam olarak) otuz aydır. 

Nihayet olgunluk çağına gelip, kırk yaşına varınca şöyle der: 

‘Bana ve anne babama bahşettiğin nimetlere şükretmemi, Sen’in razı olacağın salih ameller işlememi bana ilham et. Neslimi de salih kimseler yap. Şüphesiz ben San’a döndüm. Muhakkak ki ben, Sana teslim olanlardanım’.

Ayet-i Kerime’den anlaşılacağı gibi, annelerimiz deyince adanmışlık, fedakârlık, sevgi, sabır, şefkat, samimiyet ve güzellikler aklımıza gelmektedir.


HAYIR DUALARINI EKSİK ETMEYEN FEDAKÂR ANNELERİMİZ

Gelin biz de bu Anneler Günü’nde gidebiliyorsak yanlarına, gidemiyorsak, telefonla arayarak günlerini kutlayalım. Hayır dualarını alalım ve onları sevindirelim.

Bizlere adeta duygu sağanağı yaşatan böylesine anlamlı bir gün dolayısıyla, bir kez daha bütün Annelerimizin Günü, halisane duygularımla kutluyor, en derin saygılarımla ellerinden öpüyorum.’
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.