SAĞLıK Haber Girişi : 14 Mart 2022 09:27

BOZKUŞ:CANSİPERANE BİR ŞEKİLDE GÖREVLERİNİ İCRA EDİYORLAR

BOZKUŞ:CANSİPERANE BİR ŞEKİLDE GÖREVLERİNİ İCRA EDİYORLAR
D.BAKIR/ Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi Başkanı Mehmet Bozkuş, , ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.



 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi Başkanı Mehmet Bozkuş,, mesajında duygularını şöyle dile getirde:

‘14 Mart tıp bayramı dolayısıyla bütün sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyorum. Elbette ki, büyük fedakârlık isteyen mesleklerin başında şüphesiz doktorluk ve dolayısıyla sağlık sektörü gelmektedir.

Bu kapsamda gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan, koşuşturan bütün sağlık emekçilerinin bu özel günlerine en samimi duygularımla kutluyorum. Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet olaylarını da bu vesileyle bir kez daha kınadığımı belirtmek istiyorum.

Bunun yanı sıra, sağlık hizmetlerinin böylesi üst seviyelere ulaşmasında değerli sağlık çalışanlarımızın gayretleri ve fedakârlıkları da büyük yer tutmaktadır.

Bu duygularla, toplum sağlığının korunmasında cansiperane bir şekilde hizmet sunan hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaşmasında büyük özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 MartTıp Bayramı'nı kutluyorum’.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.