GENEL Haber Girişi : 09 Haziran 2022 21:21

BİRLİK VAKFI VE MİLLİ EĞİTİM KOORDİNESİNDE DÜZENLENEN TURNUVA SONA ERDİ

BİRLİK VAKFI VE MİLLİ EĞİTİM KOORDİNESİNDE DÜZENLENEN TURNUVA SONA ERDİ
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Birlik Vakfı Diyarbakır Şubesi sponsorluğunda düzenlenen Ortaokullar arası Futbol Turnuvası sona erdi.
Diyarbakır’da Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlü ile birlikte Diyarbakır Ortaokullar Arası futbol turnuvası düzenledi.



17 ilçeden 50’den fazla okulun katıldığı Futbol Turnuvası 09 Mayıs 2022 tarihinde başladı.

Eleme usulüyle yapılan maçlar Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu spor sahasında 31 Mayıs 2022 tarihinde yapılan final maçı ile sona erdi.



Kayapınar Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu ile Eğil Merkez Ortaokulu takımlarının karşılaştığı final maçında, turnuvanın şampiyonu, Eğil Merkez Ortaokulu'nu 10-5 yenen Kayapınar Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu takımı
oldu.



Maç sonrasında, turnuvayla ilgili konuşan Birlik Vakfı Diyarbakır Şube Başkan Yardımcısı Yemlihan Kılıç, turnuvaya, geleceğimiz olan gençlerimizde spor bilinci oluşturmak ve gençleri kaynaştırmak amacıyla sponsor olarak katkı sunduklarını söyleyerek, yapılan turnuvanın gelecek yıllarda daha kapsamlı bir organizasyona zemin hazırlanması ve daha çok takımın katılması temennisinde bulundu.




Final maçının ardından turnuvada ilk üçe giren takımlara hediye, madalya ve kupaları Birlik Vakfı Diyarbakır Şube Başkan Yardımcısı Yemlihan Kılıç, Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, Şube Müdürü İbrahim Hayrullah Erdem, Sami Gürkan ve Okul Müdürü Sedat Ateş tarafından verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.