SİYASET Haber Girişi : 03 Haziran 2018 10:24

BİRCAN,‘BU SEVDANIN KENDİSİ VAR, AMA TARİFİ YOK’

BİRCAN,‘BU SEVDANIN KENDİSİ VAR, AMA TARİFİ YOK’
D.BAKIR- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Bircan, bugün Diyarbakır’da yapılacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Mitingin, muhteşem görüntülere sahne olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı Miting ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Ercan Bircan, şunları söyledi:

‘Günler öncesinden hazırlıklarını yaptığımız bu büyük buluşma, tarihi bir buluşma olacak.

Şehr-i Diyarbekir olarak, tarihi bir güne daha ev sahipliği yapacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Ak davanın yılmaz savunucusu, bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, alkışlarla karşılayacak, güllerle uğurlayacağız.

Biz, Diyarbakır ve Güneydoğu halkı olarak, Sayın Erdoğan’dan aldığımız emanete layıkıyla sahip çıkmak için, yüz binlerce insan, mahşeri bir kalabalıkla bugün saat 16.30’da İstasyon Meydanı’nda yerimizi alacağız.

Bütün Diyarbekir sevdalısı kardeşlerimizin de İstasyon Meydanı’na adeta akın edeceklerini ve Sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına basacaklarına inanıyorum.

KARIŞTIRICILAR, BİR KEZ DAHA HÜSRANA UĞRAYACAKLAR

Allah’ın izniyle, Devlet-Millet buluşması öylesine coşkulu bir ortama sahne olacak ki, ülkemizi karıştırmak ve kaos ortamına sürüklemek isteyenler, bir kez daha meydanların boş olmadığını, karşılarında kararlı ve haksızlıklar karşısında sessiz kalmak bir yana, aslan gibi kükreyen bir dünya lideri olduğunu bir kez daha müşahede edecekler.

Türkiye, bir dünya devletidir. Başta Filistin ve Arakan olmak üzere, dünyanın hiçbir noktasında yaşanan mezalime sessiz kalmaz.

Nitekim bu kararlı tavrımız ve hakkaniyetli duruşumuz, zaman zaman en üst perdeden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, bütün dünyaya adeta haykırılarak duyuruldu.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve mahiyetindekilere bir kez daha ‘Şehr-i Diyar’a hoş geldiniz’ diyor, kadirşinas halkımızı en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum’.

 

HABER: YILMAZ ACU

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.