TÜRKİYE Haber Girişi : 01 Haziran 2018 11:12

BEDİRHAN AKYOL’DAN VEFA ÖRNEĞİ

BEDİRHAN AKYOL’DAN VEFA ÖRNEĞİ
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır İl Başkan yardımcılığı yapan, daha sonra Milletvekili Aday Adayı olan Zana İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Bedirhan Akyol, Muhtarlarla İftar yemeğinde bir araya geldi.

Bir çok Spor Kulübünde uzun yıllar başarıyla Başkanlık yapmış, Siyasetçi ve İş Adamı Bedirhan Akyol, Karacadağ Bölgesindeki Muhtarlarla buluştuğu İftar yemeği sonrasında, Bölgemiz ve Türkiye gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akyol, şunları söyledi: ‘Evvela, bizlere böylesine Mukaddes bir Ramazan-ı Şerif Ayında, İftar yemeğinde bir kez daha buluşmayı nasip buyuran Yüce Rabbim’e, ne kadar şükretsek azdır.

Bildiğiniz gibi Milletvekili Aday Adaylığım süresince Diyarbakır İlimizi bir uçtan diğer uca gezerek, toplumun bütün kesimleriyle buluştum, onların dertleriyle hem hal olmaya çalıştım.

Mukaddes kentimizin bağrından çıkmış evladı olarak, sorunlarını ve bu sorunların kalıcı ve köklü çözüm yollarına dair hazırladığım projeleri de toplumun geniş kesimleriyle paylaştım. Son derece olumlu geri dönüşler aldım. Halkımız hassasiyet göstererek, adeta beni ve arkadaşlarımı bağrına bastı. Tam bu noktada, Muhtarlarımızla yaptığımız görüşmelerde, her zaman onların emrinde olduğumu beyan etmiştim.

Siyasetin, devlet ile halk arasında bir köprü vazifesi gördüğünü dile getirmiştim. O nedenle, siyaset yapan veya ileride yapmayı düşünen herkesin öncelikle samimi olması gerekiyor. Samimi duygular barındırmayan, doğallıktan uzak, yapmacık söz ve hareketlerin, insanlara dürüst davranmamanın, her şeyden önce asla misyonumuzda yeri olmadığını ve vizyonumuza uymadığını sık sık dile getirdim.

Maalesef dürüst insanlara, siyasette hak ettikleri yer verilmiyor. Ama hiç önemli değil. Bizler doğru yolda ilerlemeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Gün olur, siyasette büyük mevkilere ulaşabilir insan. Ama bence esas olan, kalplere girip, gönüller fethetmektir.

Muhtarlarımızın toplumsal hayatta son derece önemli bir yeri olduğu hepimizin malumu. Bağlar ve Kayapınar İlçelerimiz ile Karacadağ Bölgesindeki muhtarlarımızla daha önce de istişarelerde bulunmuştuk. Onların toplum yararına gerçekleştirmek istedikleri projelere, canımla, malımla ve bütün bilgi birikimimle emirlerinde olduğumu ifade etmiştim.

Çünkü bizler, ‘halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ şiarıyla büyüdük, yoğrulduk ve bugünlere geldik.

Aday Adaylığım süresince, bana ve dava arkadaşlarıma, sıcak ve samimi ilgilerini esirgemeyen, fikirleriyle katkılarda bulunan Diyarbekir sevdalısı muhtarlarımızla, üstelik de böylesi kutsi bir ortamda bir araya gelmek, mutluluğumuza mutluluk katmış durumda.

Muhtarlarımız zaten aile dostlarımız, çoğu babamın yakın dostları. Sağ olsunlar, her zaman manevi katkılarını ve desteklerini gördüm. Bizler de olanaklarımız doğrultusunda, toplumsal projelere her zaman için katkılarda bulunduk ve bundan sonra da bulunmaya devam edeceğiz.

Tabii ki ülkemizin ve bölgemizin yararına olacak her projeye katkı sağlamaya bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da devam edeceğiz.

Ayrıca, şu hususun altını özellikle çizmek isterim ki, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kalbimizde yeri ayrıdır.’

MUHTARLAR: AKYOL GÖNÜLLERİMİZİ FETHETTİ

Çok yönlü çalışmalarıyla, toplumun geniş kesimlerinin haklı takdirini kazanan Bedirhan Akyol’un, Diyarbakır için bir değer olduğunu belirten muhtarlar ise duygularını şöyle dile getirdiler:

‘Azimle, hem ticaret, hem siyaset ve hem de sportif çalışmalarına çok yönlü olarak devam eden Akyol, bir çok insanın iş sahibi olmasına katkı sağladı. Eğitim ve İstihdam başta olmak üzere, ekonomik durumu elverişli olmayan vatandaşlarımıza ayni ve nakdi yardımlar ulaştırdı. Hastaları ziyaret ederek, taziyelere katılıp acılarını paylaşarak, düğünlerine katılıp mutluluklarına ortak olarak, gönülleri fethetti. Yaptığı çalışmaların canlı şahitleri olarak, ona ne kadar teşekkür etsek azdır.

Almış olduğu dualar ona yeter. Kendisine en kalbi duygularımızla teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

ÖZEL HABER.YILMAZ ACU

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.