GÜNDEM Haber Girişi : 30 Nisan 2022 10:51

BEDİRHAN AKYOL’DAN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI

BEDİRHAN AKYOL’DAN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
D.BAKIR/ ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, İş adamı ve siyasetçi Bedirhan Akyol, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
İş adamı ve siyasetçi Bedirhan Akyol, kutlama mesajında, ‘Emekçilerimiz ve İşçilerimizin Bayramı kutlu olsun. Onların çabaları, gayretleri ve alın teriyle yapılan işlerimizle Diyarbakır’ımız her geçen gün daha gelişiyor, iyiye ve güzele doğru gidiyor. 
Alın teri emek kutsaldır. O nedenle Emeğin kıymeti bilinmelidir. Esas itibarıyla, toplum katmanlarını oluşturan hepimiz, birer emekçiyiz’ diyerek, şunları söyledi: ‘Başta İşçi, Memur ve Emekçilerimiz olmak üzere, bütün halkımızın Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, en derin sevgi ve saygı dileklerimi sunuyorum. 
Ekonomimizin günden güne güçlenerek bugünkü seviyesine ulaşmasında en büyük paya, bu alanda çalışan işçi ve emekçilerimiz sahiptir. 
Bu bayram, aslında hepimizin bayramı. İşçisiyle, işvereniyle, emeklisi, memuru, öğrencisi, kadını erkeği, genci ve yaşlısıyla, hep beraber vatanımız için ele ele, gönül gönüle vererek, birlik ve dayanışma ruhuyla hep daha iyiyi ve güzeli hedeflemeliyiz. Dolayısıyla, Emekçisi, Esnafı, işçisi ve işvereniyle hepimiz bir bütünün parçalarıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün Emekçi ve İşçi kardeşlerimin 1 Mayıs alın teri ve emek bayramını en halisane duygularımla kutluyorum. 
Geçtiğimiz yıl, yaşadığımız sıkıntılı ve zorlu süreç nedeniyle, ülkemiz genelinde meydanlarda kutlama yapamadık. Bu yıl ve gelecek yıllarda, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bayram havasında, coşkuyla kutlanacağı günlerde kutlayacağız hayırlısıyla. 
Bu bağlamda, emekçi kardeşlerimizin bayramını, en halisane duygularımla kutluyor, bütün günlerimizin bayram tadında huzur, esenlik ve sağlıkla geçmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.