GENEL Haber Girişi : 17 Ekim 2021 14:44

Başkan Atlı'dan Mevlid Kandili mesajı

Başkan Atlı'dan Mevlid Kandili mesajı
Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İşinsanları Derneği MOBİSAD Diyarbakır il temsilcisi Abdurrahman Atlı' Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği  MOBİSAD Diyarbakır il temsilcisi Abdurrahman Atlı', İslam dünyasının kan ve gözyaşı içinde olduğunu ve bu durumun biran önce sona ermesi için çaba sarf edilmesi gerektiğini belirtti. 

Başkan Atlı, "Bu gece alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlit Kandilini kutlayacağız.

 

Bu mübarek günün hatırına İslam coğrafyasında hakim olan kan, gözyaşı ve savaşların biran önce durmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Mevlit Kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.