SAĞLıK Haber Girişi : 03 Aralık 2021 04:08

BAŞHEKİM ASENA’DAN BAŞARILI PERSONELLERE TALTİF

BAŞHEKİM ASENA’DAN BAŞARILI PERSONELLERE TALTİF
D.BAKIR- Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Asena, başarılı personelleri taltif ederek, onurlandırdı. Diyarbakır Üçkuyular Mevkiinde bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baş
ADANMIŞLIK RUHUYLA VAZİFESİNİ İCRA EDİYOR

Mesleki kariyeri başarılarla dolu olan, görev yaptığı bütün birimlerde büyük başarı göstererek, hastalar ve hasta yakınlarının haklı takdirini alan, Başhekimlik görevine getirildiği günden bu yana, mesai kavramı gözetmeksizin vazifesini icra eden Doç. Dr. Muhammed Asena’nın örnek çalışmaları, takdirle karşılanıyor.

Diyarbakır halkının sağlığını kendi sağlığından daha önemli gören Başhekim Muhammet Asena, yine kendisinin göreve getirdiği ve daha önce ki yıllarda çeşitli hastanelerde başarıyla yöneticilik yapan, disiplinli kişiliği ile adından söz ettiren Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdür Yardımcısı Muhammed Beybur' u teşekkür belgesi ile taltif ederek, ödüllendirdi.

 

 Konuyla ilgili bilgi veren Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Asena, ‘Müdür Yardımcımız Muhammed Beybur başta olmak üzere, bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarının devam diliyorum’ şeklinde görüşlerini dile getirdi. Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak göreve gelen Muhammed Beybur, kısa zaman zarfında başarılı çalışmalarıyla, hastane personeline örnek teşkil eden bir duruş sergiledi.



Başhekim Doç. Dr. Muhammed Asena başta olmak üzere, bütün hastane personelinin, cansiperane bir şekilde vazifelerini yaptığını belirten Hastane Müdür Yardımcısı Muhammed Beybur, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, hastaların sağlığına kavuşmaları için, çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.
Senelerden beri kapısına giden bütün hastalar ve yakınlarına kendi ailesiymiş gibi sıcak ve yakın ilgi göstererek, sorunlarını çözen, görevini her daim ciddiyet ve sabırla icra eden Muhammed Asena’nın, vatanına, milletine ve bayrağına sevdalı, görevini en üst düzeyde sorumluluk duygusuyla icra eden bir hekim olduğunu belirten Beybur, hastanenin hizmet kapasitesinin her geçen gün arttığını da sözlerine ekledi.

HABER: YILMAZ ACU

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.