GENEL Haber Girişi : 27 Mart 2021 21:57

BAŞARI’DAN MÜBAREK BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞARI’DAN MÜBAREK BERAT KANDİLİ MESAJI
D.BAKIR- Mübarek Berat Kandili, bu akşam kutlanıyor. Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Maksimum-D Özel Güvenlik Firması Genel Koordinatörü Emre Başarı ,şunları söyledi:
‘Mübarek kandil geceleri, gönül dünyamıza ışık tutan, kalplerimizi ısıtan, insanlarımızı birbirine yaklaştıran, komşuluk, kardeşlik ve akrabalık duygularımızı artıran, manevi duygularımızı zirveye çıkaran, mukaddes ve müstesna gecelerdir. 

Cenab-ı Allah’ın rahmet ve mağfireti ile tecelli ettiği, lütuflar yağdırdığı, merhamet ve bereket kapılarını ardına kadar araladığı, günahlarımızı affettiği, ibadetlerimizi kat be kat mükâfatlandırdığı bir Berat Kandili’ne daha ulaşmış olmanın tarifi imkânsız mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bunun yanı sıra, kırdığımız kalpleri onarabilmek için de eşsiz bir fırsat olan Berat Kandili, Cenab-ı Allah’ın rahmetinin, adeta bardaktan boşanırcasına bir yağmur gibi yağdığı kutlu gecelerdendir. 

Yeryüzünü sayısız nimetleriyle donatan Yüce Rabbimiz’in bizlere bahşettikleri karşısında, yüce Yaradanımız’a daha derin bir duygu sağnağıyla hamd-ü senalar ederek, şükranlarımızı iletebilmemiz için bu geceyi huşuyla, ibadetle, tevbe-istiğfarla, zikirle, tesbihatla ve dualarla geçirmemiz hepimiz için tarifi imkansız bir nimet olacaktır. İnanıyorum ki bu gece, herkes derin bir iç muhasebe yapacak, Cenab-ı Allah’ın rızasıyla şereflenebilme umuduyla, huşu içinde Secde’ye varacak, Kur’an-ı Kerim ayetleriyle hem hal olacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cenab-ı Hakk'ın engin merhametinin ve bağışlayıcılığının en samimi ve kalbi duygularla hissedildiği bu mübarek Berat Gecesi'nin tüm vatandaşlarımıza ve İslam Alemine merhamet, kardeşlik, huzur ve birliktelik getirmesini can-ı gönülden niyaz ediyor, hepinizin Berat Kandili’ni kutluyorum’ ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.