GÜNDEM Haber Girişi : 19 Kasım 2022 19:34

Bakan Nebati, perakende sektörünün temsilcileriyle buluştu - Son Dakika Haberleri

Bakan Nebati, perakende sektörünün temsilcileriyle buluştu - Son Dakika Haberleri
İstişare odaklı çözüm üretmeye yönelik sektör bazlı görüşmeler gerçekleştirildiğini açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, "KOBİ'lerimizi ve işletmelerimizi desteklemeye kararlılıkla devam edeceğiz" diye konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından, perakende sektörünün temsilcileriyle yaptığı görüşmeye ilişkin paylaşımda bulundu.

İstişare odaklı çözüm üretmeye yönelik sektör bazlı görüşmeleri, perakende sektörünün temsilcileriyle sürdürdüklerini belirten Nebati, "Görüşmede, ekonomik gelişmelerin sektöre etkilerini değerlendirdik. Sektör temsilcileriyle görüşmelerimizi devam ettirerek, istişarelerimizi sürdüreceğiz" sözlerini kullandı.

Bakan Nebati, perakende sektörünün temsilcileriyle buluştu

"KOBİ'lerimizi ve işletmelerimizi desteklemeye devam edeceğiz"

Bakan Nebati, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Yaşar Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşmesine ilişkin de bir paylaşım yaptı.

İş dünyası ile istişare odaklı gerçekleştirdikleri görüşmeleri sürdürdüklerini bildiren Nebati, "Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde, üretim odaklı politikalarımızla ülkemizin ekonomik gelişiminde stratejik bir öneme sahip olan KOBİ'lerimizi ve işletmelerimizi desteklemeye kararlılıkla devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak : Trthaber.com.tr