GENEL Haber Girişi : 09 Haziran 2022 21:27

Azra Eylül’e 2’nci Yaş Günü partisi düzenlendi

Azra Eylül’e 2’nci Yaş Günü partisi düzenlendi
Diyarbakır Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent İnceoğlu’nun torunu ve Dr. Kamuran Aydın ile Özge İnceoğlu Aydın’ın biricik kızı olan Azra Eylül 2 yaşına bastı. Azra Eylül için renkli bir doğum günü partisi organize edildi.
Gazi Köşkü’nde bulunan Kuğulu Köşk’te düzenlenen doğum günü partisine aile bireyleri katıldı. Azra Eylül’ün prenses kostümü giydiği kutlamanın fotoğrafları ise sosyal medyada paylaşıldı.


Diyarbakır Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent İnceoğlu, torununun fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşıp altına “Sevgili torunum her yaşın ayrı güzel olsun ve gülen yüzün hiç solmasın” notunu düştü.



Minik kızlarının doğum günü partisinde yanlarında olan aile bireylerine teşekkür eden Dr. Kamuran Aydın ile öğretmen Özge İnceoğlu Aydın yaptıkları açıklamada, “Biricik kızımız Azra Eylül’ün 2’nci yaşında böyle bir organizasyon yapmak istedik.


Aile içerisinde yaptığımız kutlama güzel geçti. Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan büyüğümüz babamız Bülent İnceoğlu’na teşekkür ediyoruz. Kızımıza da nice mutlu yaşlar diliyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.