SAĞLıK Haber Girişi : 30 Temmuz 2021 09:30

Akkoyun ve Efebey Grup Şirketi çalışanları aşılarını yaptırdılar.

Akkoyun ve Efebey Grup Şirketi çalışanları aşılarını yaptırdılar.
Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, kendisinin ve çalışanlarının büyük kısmının aşılarını yaptırdığını belirterek aşı olmayan vatandaşların da sağlıklarını korumak adına aşılarını yaptırmaları gerektiğini ifade etti.


Ülkemizi ve Dünya’yı etkisi altına alan Covid-19 salgın tedavisi için aşılama oranının düşük kaldığı Diyarbakır’da sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve meslek örgütlerinden aşı olma çağrısı geldi. Yapılan açıklamalarla aşıyla ilgili gerçek dışı iddiaların dikkate alınmaması çağrısı yapılarak aşı olunması istenirken, Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun da vatandaşları aşı olmaları gerektiği konusunda uyardı.

 


Kendisinin ikinci doz aşısını da yaptırdığını belirten Akkoyun, “Tüm dünyayı olduğu gibi şehrimiz ve ülkemizi de etkisi altına alan bu salgını yenmemiz için aşı olmamız gerekiyor. Ben dün itibariyle ikinci doz aşımı da yaptırdım. Efebey Telekom’a bağlı personellerimizin büyük çoğunluğu da aşılarını yaptırmış bulunmaktalar. 



Aşı, sağlığımız için mevcut şartlardaki en çözüm. Bu nedenle şehrimizde yaşayan kıymetli vatandaşlarımızın da bir an önce gidip aşılarını yaptırması gerekiyor. Önce kendi sağlığımızı sonra çevremizin sağlığını düşünerek hep birlikte bu çağrılara kulak vermeliyiz. Her çalışanımız ve vatandaşımızın vücut dokunulmazlığına saygılı bir şekilde hareket ederek aşı bilinci oluşturmak bu dönemdeki en büyük önceliğimizdir.” diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.