GENEL Haber Girişi : 24 Kasım 2022 10:53

AKIN: ‘ÖĞRETMENLERİMİZİN FEDAKÂRLIKLARI UNUTULMAZ’

AKIN: ‘ÖĞRETMENLERİMİZİN FEDAKÂRLIKLARI UNUTULMAZ’
  D.BAKIR/ Bugün, 24 Kasım Öğretmenler Günü. Bu özel gün dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan SigortaCep Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akın ,mesajında duygu yüklü ifadelere yer verdi.

SigortaCep Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akın  , mesajında, şunları söyledi: ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1928 yılında ‘Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ unvanını kabul ettiği 24 Kasım günü Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler!  Yeni nesil, sizlerin eseri olacaktır.” sözüyle öğretmenlerimizin üstlendiği görev ve sorumlulukların önemine işaret ederek, öğretmenlerimize duyduğu güveni ifade etmiştir.

Öğretmenler, öğrettiğinden ziyade, yetiştiren, eğiten, öğrencisinin sahip olduğu cevheri sabırla açığa çıkaran ve işleyen kişilerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş ve görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Azimle, görevlerini fedakârca ülkemizin her köşesinde özveriyle görevlerini ifa eden değerli öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en halisane duygularımla kutluyor; Yüce Rabbim’den; bütün eğitimcilerimize sağlık, mutluluk ve afiyetler niyaz ediyorum’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.