GENEL Haber Girişi : 19 Kasım 2022 20:21

AKBABA’DAN CUMHUR İTTİFAKINA TAM DESTEK

AKBABA’DAN CUMHUR İTTİFAKINA TAM DESTEK
D.BAKIR/ Siyasetçi Barış Akbaba, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçiminde, Cumhur İttifakının açık ara galip geleceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Açıklamalarda bulunan Barış Akbaba, Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) hükümetleri döneminde, birçok devasa projenin gerçekleştiğini belirterek, muhalefet partilerinin daha düne kadar hayal bile edemediği hizmetlerin birer birer hizmete girdiğini ifade etti.


Diyarbakır ve Bölgemizin sevilen ve sayılan simalarından, kentimizin gelecek vadeden  siyasetçilerinden Barış Akbaba, şunları söyledi:


‘Yaklaşık 21 yıllık iktidarı döneminde, Ak parti iktidarları döneminde, ülkemiz adeta çağ atladı. Nitekim, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, haziran ayında Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen Ak parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda bu konuyla ilgili, detaylı bir değerlendirme yaptı.

Sağlık, Ulaşım, Eğitim, Tarım, Hayvancılık, Milli Savunma ve Sanayi gibi, bir devlet açısından hayati değere sahip hususlarda, ülkemiz bir uçtan diğer uca, eserler ve projeler ile donatıldı.

Ak parti iktidara geldiğinde 26 olan havaalanı sayısı, tam 31 ilave yapılarak, 57’ye yükseldi. Çiftçilerimize, tarım ve hayvancılık sektörüne, tarımsal destek kredileri verildi. Yerel yönetim mevzuatlarında yapılan bir dizi düzenlemelerle, mahalli idare sistemi, çağın ihtiyaçlarına cevap verecek seviyeye çıkarıldı. Hakim, savcı, öğretmen ve doktorlarımızın sayısı, her yıl artırılarak, Eğitim, Sağlık ve Yargı hizmetlerinin aksamasının önüne geçildi.



Bilgi ve iletişim teknolojilerinde ise 2002 yılında sadece 3 bin olan geniş bant abone sayısı, 87,5 milyona yükseldi. Elektronik Devlet, yani E-Devlet hizmetleriyle, vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlerinin, çok daha seri bir şekilde yapılması sağlandı.


Nitekim Sayın Cumhurbaşkanımız, ülkemiz genelinde yaptığı il ziyaretlerinde, vatandaşlarımızdan büyük teveccüh görmekte. Muhalif partilerinin, gerek Cumhurbaşkanlığı ve gerekse Milletvekili Genel Seçiminde, Cumhur İttifakı karşısında başarısız olacağını ve Sayın Erdoğan’ın yeniden açık farklı Cumhurbaşkanı seçileceğini düşünüyorum.

Muhalif partilerde, ülkemiz sorunlarına çözümler üretecek, yeni projeler gerçekleştirip bunları uygulamaya koyacak bir siyasi kadro derinliğinin olmadığı görülüyor. Kaldı ki daha Cumhurbaşkanı adaylarını bile açıklayamadılar. Bu da gösteriyor ki, üzerinde konsensüs sağlayabilecekleri bir isim üzerinde henüz anlaşabilmiş değiller.

Üstelik tam sekiz kez bir araya gelmiş olmalarına rağmen, henüz ortaya ciddi bir Hükümet programı koyamadılar. Halbuki sorunlar beklemez, ivedilikle çözüm gerekir.

Dolayısıyla, Cumhur İttifakının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, bu seçimi de rahat bir şekilde kazanacağını ve Parlamentoda da çoğunluğu sağlayarak, yeniden hükümet kuracaklarını öngörüyoruz’.

HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.