SAĞLıK Haber Girişi : 06 Şubat 2021 05:21

ADSH, MHRS ÜZERİNDEN HASTA ALMAYA BAŞLADI

ADSH, MHRS ÜZERİNDEN HASTA ALMAYA BAŞLADI
Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, MHRS üzerinden hasta tedavisine başladı.

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Bülent İnceoğlu, yaptığı yazılı açıklamada 43 polikliniklerinin MHRS üzerinden hasta almaya başladığını söyledi.

 

Başhekim İnceoğlu yaptığı yazılı açıklamada; "Bilindiği üzere bakanlığımızca Covid-19 pandemisi nedeni ile tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de bulaş riskinin minimumda tutulması için bazı tedbirler almıştır. Bu tedbirler kapsamında Aeretör kullanımın bulaş riskini arttırması nedeni ile hastanemizde aeretörlu işlemler durdurulmuş, pandemi nedeniyle filyasyon çalışmalarında görev almak üzere diş tabiplerimiz görevlendirilmiştir.


Bu süreçte merkez binamız ve hastanemize bağlı Dağkapı, Diclekent, Bağlar, Silvan, Bismil ve Ergani diş tedavi merkezlerimizde acil polikliniklerimiz devam etmiştir. 12.01.2021 tarihinden itibaren merkez binamızda 17 poliklinik, Diclekent'te 8 poliklinik, Bağlar'da 7 poliklinik, Dağkapı'da 7 poliklinik, Ergani'de 2 poliklinik, Silvan'da 2 poliklinik olmak üzere toplam 43 polikliniğimiz MHRS üzerinden hasta almaktadır.



Bu polikliniklerimizin yanı sıra acil poliklinik hizmetlerimiz, evde bakım hizmetlerimiz, ameliyathane hizmetlerimiz, ortodonti ve protez kliniklerimiz de MHRS ile alınan randevular ile hizmet sunmaya devam etmektedir" diye konuştu.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.