ABD VE BATI SEVDALISI ULUSALCILAR

100 yıl önce Sivas Kongresinde Amerikan Mandasını isteyenlere baktığımızda kendileri tarih oldu ama torunları bugün de aynı hedef doğrultusunda çalışıyor.

 


Devamlı olarak her fırsatta ve her ortamda ağızlarından düşürmedikleri bağımsız Türkiye sloganını söyleyen ve söylemlerinde sıkça dile getiren sözde demokrat ve özgürlükçüler hemen hemen her olayda ülkemizin dış güçlere karşı verdiği mücadelede adeta yalvarırcasına ABD ve Batı’ya Türkiye’ye müdahale etmelerini istiyorlar.

 


Bunların kim olduğunu uzun uzun anlatmaya gerek yok. Türkiye'nin uluslararası arenada karşısına çıkan kim varsa onun yanındalar… Suriye'de Esadçı… Libya'da Hafterci… Ermenistan'da Paşinyancı… Doğu Akdeniz'de Macroncu… Ege'de ve Kıbrıs'ta Miçotakisçiler.

 


Türkiye terör örgütünün Suriye'de oluşturmaya çalıştığı koridora müdahale eder. Bunlar kendi ülkelerini 'işgalci' ilan ediverir! Ermenistan sivilleri hedef alır. Bunlar " Türkiye, Karabağ'a cihatçıları gönderiyor" yalanını Erivan'dan önce dolaşıma sokar. Kıbrıs'ta hararetle Rum tezlerini savunurlar

 


Son günlerdeki manda tartışmaları ve ülkelerini dışarıya şikâyet eden diplomat, siyasetçi, iş insanı vb güruhun faaliyetleri artmış durumda. "Türkiye Libya'da çizgiyi aştı, Suriye'de meşru değil, Türkiye S-400'lerden vazgeçmeli, Türkiye Doğu Akdeniz'i geriyor, Karabağ'a cihatçı gönderdi, Ey Biden bize sahip çık!" diyenler çoğaldı.

 


Bu dönem içerisinde adeta ağız birliği etmişçesine muhalefet partileri her fırsatta ABD'de seçimin galibi Biden'a mesajlar göndererek Türkiye’ye kapalı kapılar arkasından müdahale etmesini istiyorlar.

 


ABD ve Batı’ya bel bağlamalarının sebeplerine baktığımızda;

 

Ülkede binlerle ifade edilen ölümler yok, katliam yok; sebebi Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Ak Parti iktidarında sadece belli sınıfların elinde olan ülkenin kaynakları şimdi Anadolu’ya ve Anadolu insanın da faydalanmasına sebep olduğu için.

 


Sadece belli çıkar çevrelerinin özgürlük alanımıza dokunuluyor söylemi aslında onların özgürlük alanlarının daralması değil. Yıllardır hor gördükleri, aşağıladıkları, ötekileştirdikleri insanların özgürlük alanlarının genişlemesidir, onları rahatsız eden.

 

Yıllardır okullara, kamuya ve hatta STK lara dahi alınmasına izin verilmeyen, dini inancından dolayı başörtülü insanları ötekileştiren adeta 2.ci sınıf vatandaş yerine koyan, ülkeyi yıllardır kendi çıkarları doğrultusunda istedikleri gibi yöneten zihniyet inançlı insanların önü açıldığı için ve ülke yönetimine ortak olduklarını hazmedemedikleri için;

 


Şimdi ülkeyi yönetenlerin onların 100 yılda yapamadıklarını 18 yılda yaptığını gördükleri ve yüz yıldır ülke halkını aldattıklarının ortaya çıkmasından rahatsız olduklarından Türkiye’nin menfaati değil de kendi çıkarları doğrultusunda ABD ve Batı’nın mandacılığını istiyorlar yıllarca evvel yaptıkları gibi.

 


Son Söz: Hayır beyefendiler hayır, manda yok. Ya İstiklal! Ya ölüm var.

 

Kalın sağlıcakla.

 

Facebook: mehmetçet21

Twitter: mehmetçet21

Mehmetcet21.blogspot.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.